Τι να αγοράσεις από το Ζara ανάλογα με το ζώδιό σου

'Αφησε τα άστρα να σε οδηγήσουν στις πιο κατάλληλες για σένα στιλιστικές επιλογές από τη νέα συλλογή του αγαπημένου σου brand.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Θέλεις να πάρεις κάτι για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ενόψει της άνοιξης αλλά δεν ξέρεις τι να προτιμήσεις; Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η κολεξιόν του Zara είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή, αφού περιλαμβάνει κομμάτια που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και που μπορείς να αποκτήσεις χωρίς να τινάξεις το μπάτζετ σου στον αέρα. Ακόμα κι εκεί όμως οι επιλογές είναι πάρα πολλές και συνήθως μας αρέσουν περισσότερα από ένα ή δύο κομμάτια. Ένας τρόπος για να επιλέξεις ανάμεσα σε όλα αυτά που θέλεις να βάλεις στο καλάθι των αγορών σου είναι να εμπιστευτείς τα άστρα! Το ζώδιό σου είναι τις περισσότερες φορές ένα αρκετά αξιόπιστο κριτήριο για να καταλήξεις στο ένα ή στα δύο κομμάτια που θα κάνεις δικά σου, γιατί εξασφαλίζει ότι θα ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ και θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα όταν τα φοράς.

Να λοιπόν τι θα σε προέτρεπε το ζώδιό σου να επιλέξεις από την ανοιξιάτικη συλλογή Zara

Κριός

Όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις, βάλε κάτι κόκκινο, λέει η γνωστή ρήση. Για έναν Κριό το ίδιο ισχύει κι όταν δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει να αγοράσει. Το χρώμα του Άρη, του πλανήτη που κυβερνάει το ζώδιό σου είναι το μόνο που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και είναι απολύτως σίγουρο ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μετανιώσεις που αγόρασες κάτι κόκκινο. Είτε πρόκειται για φόρεμα, πανωφόρι, παπούτσια είτε για κάτι πιο μικρό, όπως ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά ή ένα κόσμημα, μια πινελιά από κόκκινο είναι σχεδόν απαραίτητη στο look σου για να νιώθεις ο εαυτός σου.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr