Follow us

To σεμιζιέ φόρεμα της Δανάης Μπάρκα από το Zara | Θα το φορέσεις all day long τη φετινή άνοιξη

Ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Δανάη Μπάρκα NDP

Στο μυαλό μας η Δανάη Μπάρκα είναι πάντα χαμογελαστή, λαμπερή και κομψή μέσα ένα αιθέριο shirt-dress. Η παρουσιάστρια ποντάρει αρκετά συχνά στο συγκεκριμένο στιλ φορέματος και το έχει μετατρέψει σε σήμα κατατεθέν της. Μπαίνοντας στην άνοιξη, οι εμφανίσεις της με σεμιζιέ, έχουν εξελιχθεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τελευταίο της look στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" με κόκκινο-λευκό σχέδιο από το Zara. Mε μακρύ μανίκι, V ντεκολτέ, σούρες και σκίσιμο στο κάτω μέρος, το ρομαντικό φόρεμα της ταίριαζε γάντι και της έδινε αυτοπεποίθηση που ακτινοβολούσε στο πρόσωπό της. Η ίδια πρόσθεσε φούξια πέδιλα με χρυσό τακούνι και απογείωσε με μία κίνηση το κομμάτι-κλειδί της γκαρνταρόμπας της.

To σεμιζιέ φόρεμα της Δανάης Μπάρκα από το Zara | Θα το φορέσεις all day long τη φετινή άνοιξη

Η αέρινη γραμμή και το μίνιμαλ στυλ, καθιστούν το συγκεκριμένο κομμάτι ιδανικό για κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας. Συνδυάζεται εύκολα τόσο με ψηλοτάκουνα, όπως ακριβώς πρότεινε η Δανάη, όσο και με φλατ - σανδάλια, mules, πέδιλα και sneakers. Όσον αφορά την τιμή του, δεν ξεπερνά τα 40 ευρώ και αξίζει να το αποκτήσεις τώρα για να το ευχαριστηθείς όλους τους επόμενους μήνες της άνοιξης.

ΣΕΜΙΖΙΕ

Σεμιζιέ φόρεμα Zara 39,95 ευρώ, zara.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ