Follow us

Like Birkenstocks | 10 άνετα σανδάλια για το καλοκαίρι

Τα σανδάλια που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα.

sandals Abaca/www.visualhellas.gr

Υπάρχει ένα ζευγάρι σανδάλια που δεν απουσιάζει από καμία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα: τα Birkenstocks μοιάζει να ήρθαν για να μείνουν για πάντα. Η μακρά ιστορία του γερμανικού brand παπουτσιών με ανατομικές σόλες, εξάλλου, και η διαχρονική επιστροφή από γενιές σε γενιές στα iconic σχέδιά του το επιβεβαιώνουν. Με την άνοιξη να βρίσκεται ήδη εδώ και το καλοκαίρι να μην απέχει αρκετά, η αναζήτηση για σανδάλια Birkenstock ή σανδάλια τύπου Birckstock έχει ήδη ξεκινήσει.

Birkenstocks: ιστορία αιώνων

Η ιστορία των Birkenstocks ξεκινάει ξεκινάει αιώνες πριν. Για την ακρίβεια, η αρχή έγινε τον 18 αιώνα από τον Γερμανό τσαγκάρη Johann Adam Birkenstock, ο οποίος πέρασε την τέχνη του από γενιά σε γενιά, και 120 χρόνια μετά, το 1896, ο δισέγγονός του Konrad Birkenstock ανοίγει τα πρώτα καταστήματα με παπούτσια με εύκαμπτες εσωτερικές σόλες στη Φραγκφούρτη.

H συνέχεια ανήκει στις πρωτοπόρες ιδέες του Karl Birkenstock και τις θεωρίες του περί "φυσικού περπατήματος" και "υγιών παπουτσιών" (1947), αλλά κυρίως στο σχέδιο που έμελλε να γίνει iconic: το single-strap σανδάλι Madrid, ένα ζευγάρι "fitness sandals με βαθιά και ευέλικτη σόλα", που αρχικά προοριζόταν για γυμναστές.

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ