Follow us

Street style | Συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες denim mini φούστες για τη φετινή άνοιξη

Ποιοι είναι οι πιο stylish τρόποι για να τις φορέσεις;

mini skirt Abaca/visualhellas.gr

Τάσεις έρχονται και φεύγουν, ο κόσμος της μόδας αλλάζει συνεχώς, ωστόσο υπάρχουν κάποια κομμάτια που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και στα trends. Ένα από αυτά είναι και η mini denim φούστα, ένα από τα must have κομμάτια αυτής της εποχής.

Φέτος την άνοιξη ειδικά, που σχεδιαστές και brands μας προτείνουν να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να δημιουργήσουμε cool συνδυασμούς, η mini denim φούστα είναι το ιδανικό item για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Πώς μπορείς να τη φορέσεις;

Ο all time classic συνδυασμός που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες είναι με sneakers και t-shirt. Για να κάνεις το look σου ακόμα πιο κομψό μπορείς να προσθέσεις ένα oversized blazer σε pastel απόχρωση όπως το λιλά ή το baby blue. Ακολουθώντας το παράδειγμα των top models όπως η Gigi Hadid και η Kaia Gerber, μπορείς να συνδυάσεις τις mini denim φούστες σου με cropped πλεκτές ζακέτες και sneakers ή loafers. Επίσης, με το granny style να βρίσκεται στην επικαιρότητα, οι μπλούζες και τα πουκάμισα με ιδιαίτερους γιακάδες και vintage αισθητική θα δημιουργήσουν την τέλεια ισορροπία με τις mini φούστες. Εάν θέλεις να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο τα ανοιξιάτικα looks σου, μη ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα λουλουδάτο μαντήλι για παράδειγμα μπορεί να πάρει τη θέση της ζώνης στη φούστα σου και να αναβαθμίσει αμέσως το look σου.

Denim mini skirt with ripped hem 19.99 € Pull and Bear

Τζιν μίνι φούστα 19,99 € Mango

Denim mini skirt 19.95 EUR ZARA

Jean φούστα με ξέφτια €49,90 BSB

Τζιν φούστα €59,90 Lynne

Τζιν φούστα με ξεθωριάσματα 72,90 € Tommy Hilfiger

Jean κοντή φούστα 59,90 € attrattivo

Denim Skirt 19,99 € H&M

Denim skirt with zip and cut-out detail 25.99 € Bershka

Μίνι φούστα τζιν 19,99 €  Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ