5 ανοιξιάτικα office looks για να ξέρεις πάντα τι να φορέσεις στο γραφείο

…για να μη δυσκολεύεσαι καθημερινά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Μπορεί η τηλεργασία να είναι η νέα πραγματικότητα για πολλούς εργαζόμενους, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι τυχεροί που έχουν ήδη επιστρέψει στο γραφείο και στην καθημερινότητα όπως τη γνωρίζαμε προ Covid-19. Εάν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε η άνοιξη θα πρέπει να είναι η αγαπημένη σου εποχή, αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανανεώσεις τα office looks σου με ανοιξιάτικα κομμάτια που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση όσο εσύ εργάζεσαι.

Maxi αέρινα φορέματα που ταιριάζουν άψογα με τα αγαπημένα σου loafers, blazers σε χαρούμενες αποχρώσεις που δίνουν έναν fun χαρακτήρα στα strict σύνολα του γραφείου και πουκάμισα με ιδιαίτερα patterns που συνδυάζονται τέλεια με jean και υφασμάτινα παντελόνια είναι μερικές μόλις από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις. Φυσικά, πολύτιμος σύμμαχος για ανοιξιάτικα office looks που θα σου χαρίσουν τον τίτλο της πιο κομψής εργαζόμενης είναι τα αξεσουάρ. Ακόμα κι αν αποφασίσεις να παραμείνεις πιστή στο dress code του γραφείου, μπορείς να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον το σύνολο σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Layering από αλυσίδες στον λαιμό, μαντήλια σε έντονα χρώματα και ξεχωριστά patterns, statement σκουλαρίκια και φυσικά οι τσάντες, το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε εργαζόμενης γυναίκας.

Βεβαία εάν μετά από τόσους μήνες τηλεργασίας χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για τα ανοιξιάτικα office looks σου, παρακάτω θα βρεις πέντε κομψές προτάσεις που μπορείς να αντιγράψεις αυτή την εποχή.