Follow us

10 ανοιξιάτικα looks για να αντιγράψεις αυτό το Σαββατοκύριακο στις βόλτες σου

"Μετακίνηση 6" με στιλ.

street style Pixel Formula

Πλέον όλοι μας μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που οι ειδικοί θα ανακοινώσουν την άρση των μέτρων και η λέξη lockdown δεν θα υπάρχει πλέον στο λεξιλόγιο μας. Προς το παρόν χαιρόμαστε που τα μέτρα έχουν κάπως χαλαρώσει και πλέον μπορούμε να μετακινηθούμε από δήμο σε δήμο, στέλνοντας τον κωδικό 6 τα Σαββατοκύριακα.

Εκτός από μία καλή ευκαιρία για να κάνεις τις ανοιξιάτικες βόλτες σου στη φύση –πάντα με προσοχή και τις απαραίτητες αποστάσεις- , επιτέλους έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις όλα τα νέα, ανοιξιάτικα κομμάτια που απόκτησες τον τελευταίο καιρό. Άλλωστε εάν μας έμαθε κάτι ο Covis-19 τον τελευταίο ένα χρόνο είναι πως χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε. Αυτό σημαίνει πως το νέο σου maxi φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί άνετα με sneakers και το διαχρονικά αγαπημένο σου denim παντελόνι ταιριάζει τέλεια με το νέο ανοιξιάτικο top που ανυπομονείς να φορέσεις.

Μετά από τόσο καιρό μέσα στο σπίτι βέβαια, ίσως χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για να δημιουργήσεις κομψά, ανοιξιάτικα looks. Ευτυχώς όμως εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Συγκεντρώσαμε δέκα διαφορετικά και πολύ κομψά street style looks, ιδανικά για αυτή την περίοδο που μπορείς να αντιγράψεις ή απλώς θα σε εμπνεύσουν για να τα προσαρμόσεις στο στιλ σου.

Τα looks που αξίζει να αντιγράψεις

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο stylish τρόποι για να προσθέσεις τις pastel αποχρώσεις στα ανοιξιάτικα looks σου

Οι τάσεις στα κοσμήματα που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ