Tα sneakers που πάνε το καθημερινό ντύσιμο σε άλλο επίπέδο

H Reebok λανσάρει το μοντέλο Retro-Future Zig Kinetica II, την επόμενη γενιά του εμβληματικού Sport-Style sneaker.

Από τη στιγμή που τα sneakers επέστρεψαν στο προσκήνιο ως statement κομμάτια της καθημερινότητας, οι κώδικες της μόδας άλλαξαν. Έχοντας θέση σε κάθε περίσταση και πιθανό συνδυασμό, πλέον, θεωρούνται χρηστικές επενδύσεις που αναβαθμίζουν την γκαρνταρόμπα, το στιλ και την άνεση. Έτσι, κάθε σεζόν αγοράζουμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι. Φέτος, ανάμεσα στα χιλιάδες σχέδια, εντοπίσαμε τα απόλυτα lifestyle αθλητικά παπούτσια με την υπογραφή της Reebok.

Συγκεκριμένα, η Reebok λανσάρει την επόμενη γενιά του retro-future μοντέλου Zig Kinetica, το Zig Kinetica II, μια εξέλιξη του σύγχρονου sport-style sneaker που απελευθερώνει ενέργεια σε κάθε βήμα μέσω ενός απλού vis-tech, πρωτοποριακού σχεδιασμού. Mε σύσταση από απλά υλικά, εξελιγμένη δομή, καινοτόμα τεχνολογία, λειτουργικότητα και high-energy χρώματα, το Zig Kinetica II είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά, εντυπωσιακά μοντέλα:

Zig Kinetica II "Digi-Scape”

Βρες τα νέα Reebok Retro-Future Zig Kinetica II στο Sneaker10.gr

Με έντονη φουτουριστική αισθητική, το συγκεκριμένο sneaker ισορροπεί τέλεια το χάσμα μεταξύ του φυσικού και ψηφιακού κόσμου και θυμίζει τις ιδιαίτερες στιγμές της νέας ψηφιακής πραγματικότητας.

Zig Kinetica II "ARS”

Έχοντας αφηρημένο, ιδιαίτερο, graphic σχεδιασμό, το "ARS” προσδίδει μια σουρεαλιστική αισθητική στην αεροδυναμική, λεπτομερή-γυναικεία γραμμή του και φοριέται all day long.

Zig Kinetica II "Digi-Wrap”

Βρες τα νέα Reebok Retro-Future Zig Kinetica II στο Sneaker10.gr

Το "Digi-Wrap” καταφέρνει να αποκαλύψει μία καινοτόμα ψηφιακή αισθητική, καθώς ενισχύεται μέσω του λογότυπου Reebok Vector που υπάρχει και στις δύο πλευρές του.

Tα ZIG Kinetica II "Digi-Scape”, "Digi-Wrap” και "ARS” χαρακτηρίζονται από την εμβληματική, αεροδυναμική "zig-zag” σόλα, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει ενέργεια και να απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε βήμα, χρησιμοποιώντας ένα εντυπωσιακό τριμερές σύστημα:

  1. Floatride Fuel: Ο εσωτερικός bouncy σχεδιασμός απορροφά τους κραδασμούς και προσφέρει απίστευτα μαλακή αίσθηση.
  2. Zig Energy Bands: H λειτουργική εξωτερική σόλα επεκτείνεται και συστέλλεται σαν ελατήριο για αίσθηση ενέργειας και απόλυτης απόκρισης.
  3. Zig Energy Shell: Πέρα από τον έντονο χαρακτήρα που προσθέτει στο design, η τεχνολογία του διοχετεύει και επιστρέφει ενέργεια.

Βρες τα νέα Reebok Retro-Future Zig Kinetica II στο Sneaker10.gr