Follow us

Ψηλώνουν τα πόδια | Κανένας δεν θα πιστεύει ότι αγόρασες αυτά τα φινετσάτα παπούτσια από τo H&M

Μέχρι πρόσφατα δεν συνήθιζα να αναζητώ παπούτσια στο συγκεκριμένο brand, αλλά αυτό είναι ένα από τα φετινά σχέδια που με έκαναν να αναθεωρήσω.

street style Abaca/www.visualhellas.gr

Ανέκαθεν τo H&M ήταν ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μου όταν αναζητούσα είτε ένα προσιτό επώνυμο κομμάτι από τις συλλογές της συνεργασίας του brand με σχεδιαστές είτε μια τάση της μόδας στην οικονομική εκδοχή της. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν έδινα ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια του. Όμως η φετινή κολεξιόν με έκανε να αναθεωρήσω. Ιδιαίτερα ένα ζευγάρι μυτερές μπαλαρίνες, που κάποιος δεν φαντάζεται με τίποτα ότι προέρχονται από τo H&M.

Γιατί τις ξεχώρισα; Χάρη στη μίνιμαλ γραμμή και τις ουδέτερες αποχρώσεις τους, μοιάζουν πολυτελείς χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία. Επιπλέον, το μυτερό τους σχέδιο μακραίνει, οπτικά, τη γάμπα κάνοντας το πόδι να δείχνει πιο ψηλό.

Και είναι τρομερά ευέλικτες στους συνδυασμούς. Φοριούνται με όλα τα ανοιξιάτικα λουκ, από τζιν και T-shirt μέχρι υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο σε εμφανίσεις γραφείου αλλά και τα φλόραλ φορέματα που θα επιλέγαμε για μια βόλτα. Εναλλακτικά, αντί για τις μυτερές μπαλαρίνες μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι με τετράγωνη ή στρογγυλή μύτη, που δείχνει πιο σοφιστικέ ή girly, αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα είδος παπουτσιού που θα φοράμε για πολλά χρόνια.

Ψηλώνουν τα πόδια | Κανένας δεν θα πιστεύει ότι αγόρασες αυτά τα φινετσάτα παπούτσια από τo H&M
Μυτερές μπαλαρίνες H&M 49,99 €

Δες τις μπαλαρίνες από τo H&M εδώ

Πηγή: womantoc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ