Χρειάζεσαι έμπνευση; 7 looks για να ξέρεις τι να φορέσεις αυτή την εβδομάδα

… για να ξέρεις πάντα τι θα φορέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Αυτή την περίοδο, οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν όλες εκείνες που ανυπομονούν για την άρση του lockdown και ένας από τους λόγους είναι για να φορέσουν όλα τα ανοιξιάτικα κομμάτια που έχουν προσθέσει στη συλλογή τους. Φορέματα, ανοιξιάτικα tops που ταιριάζουν τέλεια με τζιν παντελόνια, blazers σε χρώματα που σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση και όλα εκείνα τα κομμάτια που σε έκαναν να περιμένεις τον courier με ανυπομονησία. Στη δεύτερη κατηγορία όμως ανήκουν όλες εκείνες οι γυναίκες που σίγουρα ανυπομονούν για το τέλος του εγκλεισμού, όμως η στιλιστική τους έμπνευση φτάνει μέχρι το πώς θα συνδυάσουν τις φόρμες τους.

Ακριβώς όμως επειδή τα μέτρα έχουν ξεκινήσει να χαλαρώνουν, θα πρέπει να ξαναβρείς την όρεξη σου και να ξεκινήσεις να ονειρεύεσαι όλα τα ανοιξιάτικα σύνολα που μπορείς να δημιουργήσεις έστω για να κάνεις τις αγορές σου με click away ή τις βόλτες σου στην πόλη –φυσικά πάντα με αποστάσεις και τήρηση των μέτρων.

Κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τον στόχο σου και να δημιουργήσεις looks που θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου. Συγκεντρώσαμε λοιπόν εφτά σύνολα, ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας, τα οποία μπορείς σαφώς να αντιγράψεις ή να προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ. Επίσης, έχουμε να σου προτείνουμε δύο χρήσιμα tips ώστε να ντύνεσαι πάντα κομψά χωρίς να ξοδεύεις πολύ χρόνο μπροστά στη ντουλάπα.

Extra Tip 1

Το Instagram έρχεται για ακόμα μία φορά να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Όσο εσύ κάνεις scroll down στο feed σου, χαζεύοντας τα κομψά looks των αγαπημένων σου bloggers και influencers μπορείς κάθε φορά που σου αρέσει ένα σύνολο να το αποθηκεύεις στο Instagram, πατώντας το κουμπί που βρίσκεται αριστερά κάτω από κάθε φωτογραφία. Εάν θέλεις μπορείς να δημιουργήσεις έναν ξεχωριστό φάκελο με τίτλο π.χ Style Inspo ώστε να αποθηκεύεις όλες τις εικόνες εκεί. Έτσι την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς τι να φορέσεις, αρκεί να επισκεφτείς αυτόν τον φάκελο και να επιλέξεις το κατάλληλο look για την περίσταση.

Extra Tip 2

Το δεύτερο tip που έχουμε να σου προτείνουμε είναι παρόμοιο με το πρώτο μόνο που αυτή τη φορά είσαι εσύ η στιλίστρια του εαυτού σου. Κάθε φορά που δημιουργείς ένα look που σου αρέσει μπορείς να το φωτογραφίζεις και να το αποθηκεύεις στο κινητό σου. Μπορείς βέβαια και πάλι να δημιουργήσεις έναν φάκελο με όλα τα σύνολα σου. Όταν λοιπόν δεν ξέρεις τι να φορέσεις και χρειάζεσαι λίγη βοήθεια, θα μπορείς να ανατρέχεις σε αυτές τις φωτογραφίες να επιλέγεις το look που θέλεις και να το ξανακάνεις. Βασικό είναι κάθε φορά που επαναλαμβάνεις ένα σύνολο να κάνεις έστω και μία μικρή αλλαγή. Ένα διαφορετικό αξεσουάρ, πανωφόρι ή τσάντα ώστε να μη νιώθεις πως φοράς συνεχώς τα ίδια ρούχα. Θα δεις που θα σε βοηθήσει πολύ αυτή η διαδικασία, αφού δεν θα ξεχνάς τα ρούχα σου ή τους ωραίους συνδυασμούς που έχεις δημιουργήσει στο παρελθόν και έτσι δεν θα σκεφτείς ξανά "Δεν έχω τίποτα να φορέσω".

Εφτά looks που μπορείς να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα

5 χρώματα που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα της άνοιξης

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Σου δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσεις γόβες σε neon απόχρωση