Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Σου δείχνει 3 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις τα blazers σου

Τα looks που έχουμε ξεχωρίσει.

iliana papageorgiou NDP Photo Agency

Ανήκει στα στιλιστικά "δάνεια" που έχουμε πάρει οι γυναίκες από την άνδρική γκαρνταρόμπα. Είναι ο ορισμός του power dressing και ιδανικό πανωφόρι για τους ανοιξιάτικους μήνες. Ο λόγος για το blazer που για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστεί στη γυναικεία μόδα και βρίσκεται στη λίστα με τα must have κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

Φέτος την άνοιξη βέβαια, τα blazers έχουν μία έξτρα τιμητική θέση στον κόσμο της μόδας, αφού μπορείς να βρεις άπειρες εκδοχές του σε όποια απόχρωση του ουράνιου τόξου σκεφτείς. Είτε αγαπάς τα basic χρώματα όπως το λευκό ή το μαύρο είτε τα έντονα όπως το μπλε royal ή το φούξια, οι επιλογές είναι άπειρες και πολύ ιδιαίτερες.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των blazers είναι πως ταιριάζουν με τα πάντα. Με φορέματα και φούστες σε διαφορετικά μήκη, με denim παντελόνια και ολόσωμες φόρμες για all day εμφανίσεις που σε κάνουν να είσαι πάντα stylish και περιποιημένη. Ακριβώς αυτό αποδεικνύεται και από τα looks που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή της Pop Up στον Alpha. Η παρουσιάστρια δίνει συχνά την ψήφο εμπιστοσύνης της σε αυτό το πανωφόρι, δείχνοντας και σε εμάς διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσουμε.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα τρία αγαπημένα μας looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και σου τα προτείνουμε.

Οι συνδυασμοί που αξίζει τα αντιγράψεις

- Με ψηλόμεσο παντελόνι

Loading...

- Με denim σορτς

Loading...

- Με μαύρο skinny παντελόνι

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Σου δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσεις γόβες σε neon απόχρωση

10 "ανθισμένα" ρούχα και αξεσουάρ με μαργαρίτες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ