Follow us

Βίκυ Καγιά | Σου δείχνει τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο για να φορέσεις το τζιν παντελόνι σου

Ένα stylish σύνολο που μπορείς να αντιγράψεις εύκολα αυτή την εποχή.

vicky kagia NDP Photo Agency

Εάν υπάρχει μία εποχή που απολαμβάνουμε λίγο περισσότερο να φοράμε τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια, τότε αυτή είναι σίγουρα η άνοιξη. Η θερμοκρασία αυτής της εποχής είναι ιδανική για να βγάλουμε από τη ντουλάπα όλα εκείνα τα denim παντελόνια που αναδεικνύουν τέλεια τη σιλουέτα μας και να δημιουργήσουμε τους πιο κομψούς συνδυασμούς.

Μία γυναίκα που αγαπά τη μόδα και ξεχωρίζει για το στιλ της, η Βίκυ Καγιά σου δείχνει μάλιστα έναν φρέσκο και πολύ stylish τρόπο για να φορέσεις το τζιν σου αυτή την περίοδο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ανοιχτή μπλε απόχρωση και το συνδύασε με ένα σατέν πουκάμισο σε μπλε χρώμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρα cat eye γυαλιά ηλίου. Το αποτέλεσμα την έκανε να μοιάζει με Γαλλίδα fashionista και είναι πολύ εύκολο να το αντιγράψεις.

Φέτος την άνοιξη μάλιστα, τα σατέν πουκάμισα είναι μία από τις τάσεις που σίγουρα αξίζει να υιοθετήσεις. Πουκάμισα σε σατέν ύφασμα και σε αποχρώσεις όπως το baby pink, το πράσινο mint, αλλά και σε άλλους pastel τόνους ταιριάζουν τέλεια τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες και σίγουρα θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις με το στιλ σου.

Το look της Βίκυς Καγιά:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ