Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο look που αξίζει να αντιγράψεις

Η ηθοποιός φόρεσε το αγαπημένο item των Παριζιάνων.

vaso laskaraki NDP Photo Agency

Οφείλουμε την παρουσίαση της στη γυναικεία γκαρνταρόμπα στη Gabrielle Chanel, αφού ήταν εκείνη που αναγνώρισε τη στιλιστική της αξία και αποφάσισε να δείξει στις γυναίκες της εποχής πως ένα τόσο ιδιαίτερο κομμάτι που μπορεί να γίνει η επιτομή της κομψότητας. Ο λόγος για τη μαρινιέρα, τη μπλούζα που μέχρι να ξεχωρίσει η Coco Chanel, φορούσαν μόνο αξιωματικού του Γαλλικού ναυτικού, αφού ήταν η στολή τους.

Από το 1917 που η σχεδιάστρια μόδας προέτρεψε τις γυναίκες να εντάξουν τις μπλούζες με τις κάθετες ρίγες στη συλλογή τους μέχρι και σήμερα, οι μαρινιέρες είναι ένα από τα πιο chic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και σίγουρα must have για τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε μία ή και περισσότερες μαρινιέρες αφού μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με διάφορους τρόπους.

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα φρέσκο και άκρως κοριτσίστικο σύνολο για αυτή την περίοδο, αρκεί να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στην πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" και φόρεσε μία μαρινιέρα σε λευκό και μαύρο χρώμα με ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε πορτοκαλί pastel απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με λευκή ζώνη και λευκές ψηλοτάκουνες γόβες.Το look της είναι άκρως ανοιξιάτικο και πολύ κομψό.

Το look της Βάσως Λασκαράκη

Loading...
Loading...

Φέτος την άνοιξη λοιπόν, εκτός από το διαχρονικά αγαπημένο σου τζιν παντελόνι μπορείς να συνδυάσεις τις μαρινιέρες σου με παντελόνια σε pastel ή ακόμα και έντονες αποχρώσεις όπως το baby pink/blue, το φούξια ή το κόκκινο. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό και θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ