Follow us

5 looks που αποδεικνύουν πως το λιλά είναι η top απόχρωση της άνοιξης

Πώς φορούν οι fashionistas αυτή την τόσο ιδιαίτερη απόχρωση;

street style Splash News / Ideal Image

Είναι οι αποχρώσεις που μας φέρνουν αμέσως στο νου την άνοιξη, ενώ εδώ και μερικά χρόνια έχουν κατακτήσει μία μόνιμη θέση των color trends. Οι pastel αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας και τη φετινή άνοιξη με ένα συγκεκριμένο χρώμα να έχει κερδίσει λίγο περισσότερο την προσοχή και τις καρδιές των fashion lovers.

Αυτό είναι το λιλά, η παστέλ εκδοχή του μοβ, το οποίο ήδη από τον χειμώνα έχει κερδίσει έδαφος τόσο στις συλλογές των σχεδιαστών όσο και στη γκαρνταρόμπα των γυναικών. Φέτος την άνοιξη, το λιλά έχει την τιμητική του και υπάρχουν άπειροι τρόποι που μπορείς να το προσθέσεις στη συλλογή σου.

Ο πιο safe τρόπος είναι να προσθέσεις μικρές λιλά πινελιές, χρησιμοποιώντας αξεσουάρ. Μία mini τσάντα, ένα φουλάρι ή ακόμα και ένα ζευγάρι παπούτσια σε αυτό το girly χρώμα θα σε κάνουν να το αγαπήσεις και να το εκτιμήσεις πολύ περισσότερο. Μία εξίσου stylish επιλογή είναι να επενδύσεις σε ένα ανοιξιάτικο πανωφόρι. Μπορεί να είναι ένα blazer ή μία καμπαρντίνα σε λιλά απόχρωση, τα οποία θα μεταμορφώσουν αμέσως τα σύνολα σου και θα κάνουν το στιλ σου να ξεχωρίσει. Εναλλακτικά, μία ζακέτα ή ένα πουκάμισο ή ένα φόρεμα σε αυτό το pastel χρώμα είναι επίσης μερικά από τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Σε περίπτωση που θέλεις να εξελίξεις ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις σου, αξίζει να δημιουργήσεις ένα total looks σε λιλά απόχρωση. Εάν βέβαια χρειάζεσαι λίγη περισσότερη έμπνευση, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε άκρως ανοιξιάτικα σύνολα που μπορείς να αντιγράψεις με κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Τα looks που μπορείς να αντιγράψεις

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ