Follow us

Η νέα SS21 συλλογή της Falconeri θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τη capsule συλλογή που ονειρευόσουν

Υψηλή ποιότητα και αισθητική συνδυάζονται ξανά στη νέα συλλογή του brand.

Falconeri Courtesy of Falconeri

Η Falconeri σε βοηθά να δημιουργήσεις τη capsule γκαρνταρόμπα που πάντα ονειρευόσουν με κομμάτια υψηλής ποιότητας και αισθητικής που διαρκούν στον χρόνο. Για τη νέα συλλογή του brand για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 έχει χρησιμοποιηθεί το superior cashmere, ένα πολυτελές απαλό, φυσικό νήμα με προσιτή τιμή.

Η νέα SS21 συλλογή της Falconeri θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τη capsule συλλογή που ονειρευόσουν

Εξαιρετικές πρώτες ύλες και αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, που περιλαμβάνουν το μήκος και το πλάτος κάθε ίνας, αντικατοπτρίζονται σε υψηλής ποιότητας ρούχα με ιδιαίτερο στιλ. Το σήμα κατατεθέν της Falconeri, το ultralight cashmere, είναι ένα σοφιστικέ, διαπνέον πλεκτό που προσαρμόζεται στη θερμότητα χάρη στο ελαφρύ βάρος του, ιδανικό και για τις τέσσερις εποχές.

Courtesy of Falconeri

Από τη μία συλλογή στην άλλη, η Falconeri συνεχίζει να αναδημιουργεί αυτή την ιδιαίτερη ίνα μέσα από νέα στυλ και καλειδοσκοπικά χρώματα. Εκτός από τις παραδοσιακές βασικές επιλογές, η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία από νέα κομμάτια, από κοντομάνικα t-shirt μέχρι πουλόβερ με V-neck που αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό πρακτικότητας και στιλ.

Courtesy of Falconeri

Ωστόσο, το must-look αυτήν τη σεζόν είναι η loose-fitting, boxy button-front ζακέτα. Η αιθέρια και απαλή αίσθησή της την καθιστά ιδανική για τις ανοιξιάτικες μέρες και τα καλοκαιρινά απογεύματα. Η Falconeri έχει επίσης ενισχύσει τη χρωματική παλέτα για την άνοιξη/καλοκαίρι 2021, με έντονους ζωηρούς τόνους. Το Ultralight Cashmere κάνει την εμφάνιση του σε fuchsia, green apple, mahogany και aquamarine.

Courtesy of Falconeri

Ανάμεσα σε αυτά, το Coral Red ξεχωρίζει: μία ζωντανή, έντονη, γεμάτη πάθος απόχρωση. Σαν χρώμα, ανανεώνει διακριτικά κάθε ρούχο, από το πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη μέχρι το αθλητικό bomber jacket, προσδίδοντάς τους σοφιστικέ κομψότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ