Follow us

Οι μεγαλύτερες τάσεις στο denim μέσα από τη νέα συλλογή της Pink Woman

Τα τζιν παντελόνια που δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη συλλογή σου.

Pink Woman Courtesy of Pink Woman

Όσες τάσεις κι αν έρθουν όσο εντυπωσιακές κι αν είναι, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα τζιν παντελόνια. Cool, άνετα και ευκολοφόρετα, τα τζιν παντελόνια κατέχουν μία μόνιμη θέση στην καρδιά και τη γκαρνταρόμπα των γυναικών. Ο κυριότερος λόγος που τα λατρεύουμε είναι επειδή όποια κι αν είναι η ηλικία, το στιλ ή ο σωματότυπος μας, πάντα θα μπορούμε να βρούμε το ιδανικό τζιν παντελόνι για εμάς.

Φέτος την άνοιξη, τα denim trends είναι πιο εντυπωσιακά από ποτέ, κάνοντας όλες μας να θέλουμε να τα υιοθετήσουμε. Εμείς ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή της Pink Woman και ξεχωρίσαμε τις 6 μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν παντελόνια και σας τις παρουσιάζουμε. Σας προτείνουμε μάλιστα να κάνετε μία λίστα με τα παρακάτω παντελόνια, ώστε να τα προσθέσετε όλα στη συλλογή σας. Έτσι, θα έχετε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και θα είστε έτοιμες για την άνοιξη.

Τα must have τζιν παντελόνια της άνοιξης:

#1

Το μαύρο τζιν παντελόνι

Διαχρονικό, κομψό και πρακτικό. Το μαύρο τζιν παντελόνι πρέπει να υπάρχει πάντα στη συλλογή σου, αφού είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ντυθείς γρήγορα σε διαφορετικές περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βόλτες σου στην πόλη, οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι άπειροι. Εν ολίγοις, θα ευχαριστηθείς να το φοράς.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στο denim μέσα από τη νέα συλλογή της Pink Woman

#2

Η culotte

Μία από τις πιο ιδιαίτερες τάσεις της φετινής άνοιξης είναι η τζιν culotte. Έκανε την επιστροφή της στον κόσμο της μόδας πέρσι και έχει καταφέρει με επιτυχία να κλέψει την καρδιά των fashionistas. Γιατί αξίζει να προσθέσεις μία τζιν cullote στη συλλογή σου; Θα αναδείξει τέλεια τα πόδια σου, αλλά και τα αγαπημένα σου παπούτσια. Ταιριάζει άψογα τόσο με sneakers και t-shirt όσο και με το party top και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που ανυπομονείς να φορέσεις.

Η culotte

#3

Το wide leg τζιν

Η 70s αισθητική του και η ανεπιτήδευτη κομψότητα του wide leg τζιν παντελονιού είναι τα δύο στοιχεία που το κάνουν τόσο μοναδικό. Συνδύασε το με τα ωραιότερα πουκάμισα και τα πιο ιδιαίτερα tops της συλλογής σου για ανοιξιάτικα looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το wide leg

#4

Το λευκό παντελόνι

Ακριβώς όπως το μαύρο τζιν, έτσι και το λευκό ανήκει στα must have κομμάτια. Φέτος την άνοιξη, το λευκό παντελόνι είναι ο Νο1 star της μόδας. Τόλμησε να δημιουργήσεις total white σύνολα, αλλά και να το συνδυάσεις με πουκάμισα και tops σε pastel αποχρώσεις.

Το λευκό τζιν παντελόνι

#5

Το ripped denim

Δεν υπάρχει ωραιότερο στιλ τζιν παντελονιού από το ripped για τα ανοιξιάτικα street style σύνολα σου. Είναι κομψό, πολύ ιδιαίτερο και σίγουρα είναι ένα fashion item που κλέβει τις εντυπώσεις.

Το ripped

#6

Το straight τζιν

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το coolness του straight τζιν παντελονιού. Οι γυναίκες το λατρεύουμε εδώ και δεκαετίες, αφού αναδεικνύει τέλεια τους περισσότερους σωματότυπους. Φέτος την άνοιξη, ακολούθησε το παράδειγμα της Pink Woman και δημιούργησε double denim σύνολα που θα σε αναδείξουν ως style icon.

Το straight τζιν

Shop The Trends

Straight leg ντένιμ 25,99 € Pink Woman

Ψηλόμεση ντένιμ κιλότ 25,99 € Pink Woman

Straight leg ripped denim €29.99  Pink Woman

Ντένιμ wide leg 29,99 € Pink Woman

Ψηλόμεση ντένιμ κιλότ 25,99 € Pink Woman

Ψηλόμεση ντένιμ κιλότ 25,99 € Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ