Follow us

On a budget | Εδώ βρήκα τα πιο ενημερωμένα fashion κομμάτια σε τιμές πραγματικά outlet

Στo νέο οnline outlet θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ BSB και Lynne σε εξαιρετικές τιμές.

Miamania Courtesy of Miamania

Μπαίνοντας σε μία ακόμη ανοιξιάτικη εβδομάδα, η διάθεσή μου βελτιώνεται και η όρεξη μου για styling μεγαλώνει. Τα έντονα χρώματα και οι ανάλαφρες γραμμές γίνονται τα στοιχεία που αναζητώ περισσότερο στο ντύσιμό μου, αλλά η ντουλάπα μου δεν ανταποκρίνεται. Ωστόσο, και μόνο η ιδέα του συνωστισμού στα μαγαζιά με τρομάζει, ενώ όσον αφορά το budget μου δεν επιτρέπει σπατάλες.

Ύστερα από αρκετή έρευνα σε online shops, έπεσα πάνω στο www.miamania.com, το νέο πρωτοποριακό και Επίσημο Outlet House των brands BSB και Lynne. Δίχως δεύτερη σκέψη, το επισκέφτηκα κι ανακάλυψα τις συλλογές της προηγούμενης χρονιάς (αντίστοιχης σεζόν) των αγαπημένων μου ελληνικών εταιρειών στις πιο προνομιακές τιμές. Φιλικό, minimal, ξεκάθαρο και εύχρηστο -ακόμα για εμένα που δε είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τις ηλεκτρονικές αγορές- το Miamania Outlet House δε θυμίζει σε τίπορα outlet. Η ποιότητα, η ποικιλία, η διαχρονικότητα και η σχεδιαστική πρωτοπορία των ρούχων και αξεσουάρ BSB και Lynne σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τιμές, έδιωξαν κάθε ενδοιασμό κι επιτέλους απέκτησα τα σχέδια που επιθυμούσα από την προηγούμενη χρονιά αλλά και τα διαχρονικά key items που έλειπαν από τη συλλογή μου.

On a budget | Εδώ βρήκα τα πιο ενημερωμένα fashion κομμάτια σε τιμές πραγματικά outlet
miamania

Με τη βοήθεια της κατηγορίας "Shop by” εντόπισα γρήγορα όλα τα trends. Στην ενότητα "Special Price” βρήκα έξτρα εκπτώσεις και ειδικές προσφορές, ενώ στην "Miamania Journalδιάβασα έξυπνα fashion tips για να απογειώσω το στιλ μου.

miamania

Δες όλα όσα έβαλα στο καλάθι μου παρακάτω κι επισκέψου το www.miamania.com, το Instagram @miamania_official και το Facebook miamania_official για να ζήσεις κι εσύ τη μοναδική αγοραστική εμπειρία… μόνο με ένα κλικ. Μάλιστα, για το καλωσόρισμα το MiaMania σου προσφέρει 20% extra έκπτωση σε όλα τα είδη με τη χρήση κουπονιού: welcome20.

Καπαρντίνα ΒSB, miamania.com

Κροπ τοπ με φλοράλ τύπωμα και τρουακάρ μανίκια Lynne, miamania.com

Πουκάμισο με κρουαζέ δέσιμο και φουσκωτά μανίκια Lynne, miamania.com

Ψηλόμεσο παντελόνι με τσέπες στο πλάι Lynne, miamania.com

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι ΒSB, miamania.com

Φούστα με κουμπιά ΒSB, miamania.com

Μίνι φόρεμα με κεντημένο σχέδιο ΒSB, miamania.com

Κρεμαστά σφυρήλατα σκουλαρίκια σε ασύμμετρο σχήμα Lynne, miamania.com

Ψάθινο πουγκί ΒSB, miamania.com

Δερμάτινα mules με χρυσό κρίκο μπροστά Lynne, miamania.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ