Follow us

Original Marines S/S 2021 | H νέα συλλογή αφήνει το στίγμα της στην παιδική μόδα

Γεμάτη θετική ενέργεια και με ζωηρά, λαχταριστά χρώματα, μοναδικές λεπτομέρειες.

AMERICA_S CUP Courtesy of Original Marines

Πολύχρωμη, τολμηρή, χαλαρή, η συλλογή Original Marines Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 αφήνει το στίγμα της στην παιδική μόδα της νέας σεζόν. Γεμάτη θετική ενέργεια και με ζωηρά, λαχταριστά χρώματα, μοναδικές λεπτομέρειες και αξεσουάρ που συνδυάζονται με ανατρεπτικά glamorous στοιχεία, όπως επεξεργασμένο denim, streetstyle τυπώματα, ρίγες, μπαλώματα, κεντήματα, παγιέτες, τούλια, δαντέλες και ιδιαίτερα floral, η συλλογή Original Marines καταθέτει τη δική της στιλιστική πρόταση για τα παιδιά.

Original Marines S/S 2021 | H νέα συλλογή αφήνει το στίγμα της στην παιδική μόδα

Με ολοκληρωμένα look που καλύπτουν τις ανάγκες ηλικιών από 0 έως 14 ετών, η νέα συλλογή της Original Marines εξυμνεί την άνοιξη και το καλοκαίρι, χωρίς όμως να εγκαταλείπει το προσεγμένο, αυθόρμητα κομψό στυλ που παραμένει πιστό στην ταυτότητα του brand. Κύριο χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η διακριτική κομψότητα, ένα στυλ πρακτικό, άνετο, σύμφωνο με την εποχή και σχεδιασμένο για να επιτρέπει στους μικρούς μας φίλους να εξερευνούν και να βιώνουν τον κόσμο με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Τα σύνολα έχουν σχεδιαστεί για το σχολείο, τον ελεύθερο χρόνο, αλλά και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, ενώ δεν λείπουν και πολυαγαπημένοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όπως αυτοί της Disney, της Marvel, της Warner Bros., της Peanuts και της Olive Oyl, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για αγαπημένα παιδικά σύνολα με χιούμορ.

ATHLETIC_ORIGINAL

H Original Marines καλύπτει τις ανάγκες βρεφών, παιδιών και εφήβων με είδη που χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα, εξαιρετική ποιότητα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επίσημος αντιπρόσωπος της Original Marines στην Ελλάδα είναι η Shop & Trade.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ