Follow us

10 κομψά maxi φορέματα που μπορείς να αγοράσεις τώρα και θα φορέσεις και το καλοκαίρι

Θα ευχαριστηθείς να τα φοράς.

maxi dress Abaca/www.visualhellas.gr

Ο τελευταίος ένας χρόνος με την παρουσία της πανδημίας στη ζωή μας, μας έχει προσφέρει μία σειρά από πολύ σημαντικά μαθήματα. Εκτός των άλλων και στιλιστικά. Συνειδητοποιήσαμε πως χρειάζεται τα ρούχα μας να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, να μη φοράμε κάτι απλώς και μόνο επειδή είναι στην επικαιρότητα και γενικώς να επενδύουμε σε κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε με ευκολία.

Ένα από τα κομμάτια-ήρωες που λατρέψαμε την περίοδο της καραντίνας και σίγουρα θα συνεχίσουμε να φοράμε είναι τα maxi φορέματα. Άνετα και κομψά, ευκολοφόρετα και σούπερ πρακτικά, είναι ακριβώς τα ρούχα που θα κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Άλλωστε μην ξεχνάς πως είναι πιο εύκολο και γρήγορο να φορέσεις ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα για να ξεκινήσεις την ημέρα σου από ό,τι να σκεφτείς το styling που χρειάζεται να κάνεις σε κάποιο άλλο look.

Ειδικά τις εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού, τα maxi φορέματα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ντυθείς κομψά και χωρίς να δυσκολευτείς ιδιαίτερα. Αρκεί να προσθέσεις στη συλλογή σου αέρινα φορέματα μονόχρωμα ή εμπριμέ –ανάλογα με το στιλ σου- και να τα συνδυάσεις με sneakers, loafers, μπαλαρίνες, εσπαντρίγιες ή όποιο άλλο ζευγάρι παπουτσιών σου αρέσει. Εάν λοιπόν προετοιμάζεις την ανοιξιάτικη shopping list σου πριν ξεκινήσεις τις αγορές, τότε σίγουρα στη λίστα σου θα πρέπει να υπάρχουν τα maxi φορέματα. Επίσης, σκέψου πως θα είναι μία έξυπνη αγορά αφού είναι κομμάτια που θα φορέσεις άνετα και το καλοκαίρι.

Τα ωραιότερα maxi φορέματα που θα βρεις στα e-shops:

Floral long dress with lace trim Pull and Bear

Maxi φόρεμα με floral μοτίβο Tommy Hilfiger

Εμπριμέ maxi φόρεμα BSB

Μακρύ φόρεμα με μαργαρίτες Stradivarius

Tie-detail maxi dress H&M

Φόρεμα denim με κουμπιά attrattivo

Oversized maxi dress Zara

Φόρεμα ανάγλυφο Mango

Φόρεμα με τρουακάρ μανίκι 'ALE

Φόρεμα με διάτρητα κεντήματα Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ