Follow us

Tα 10 κομμάτια – τάσεις της άνοιξης που ανακαλύψαμε στη συλλογή Karl Lagerfeld

Must have κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Karl Lagerfeld Courtesy of Karl Lagerfeld

Η νέα συλλογή του brand, Karl Lagerfeld για την άνοιξη του 2021 μόλις κυκλοφόρησε και είναι αφιερωμένη σε κάτι που λάτρευε ο Κάιζερ της μόδας, το μέλλον. Η collection μελετά το πώς η ψηφιακή τεχνολογία διαμορφώνει μοντέρνα σχέδια και φέρνει μία νέα οπτική στον κόσμο της μόδας.

Όλη η ανοιξιάτικη collection του brand αποπνέει θηλυκότητα και φουτουρισμό, δύο στοιχεία που σίγουρα θέλεις να αποπνέουν οι εμφανίσεις σου.

Tα 10 κομμάτια – τάσεις της άνοιξης που ανακαλύψαμε στη συλλογή Karl Lagerfeld

Η Karl Lagerfeld συλλογή

Η νέα Karl Lagerfeld συλλογή παραμένει πιστή στο DNA και την αισθητική του σχεδιαστή και είναι εμπνευσμένη από τα ρετρό βιντεοπαιχνίδια. Ακολουθώντας τα fashion trends, στη collection θα βρεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα.

Courtesy of Karl Lagerfeld

Ποια είναι τα must have που έχουμε ξεχωρίσει;

Ένα wrap φόρεμα με μανίκια καμπάνα που αγκαλιάζει τέλεια τη σιλουέτα σου και μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ένα πουκάμισο φόρεμα που θα ευχαριστηθείς να φοράς τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι, μπλούζες φούτερ με puff sleeves σε έντονα χρώματα όπως το γαλάζιο που ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν παντελόνια σου, cropped σακάκια που θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολο σου, πλισέ φούστες που θα κάνουν τα office looks σου να ξεχωρίσουν. Όλα τα κομμάτια είναι τόσο ξεχωριστά όσο και το στιλ σου και σίγουρα αξίζουν μία θέση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η συλλογή αποπνέει gender fluid διάθεση. Αγκαλιάζει την αίσθηση του αρσενικού που συναντά το θηλυκό, σεβόμενη τις αλλαγές που συμβαίνουν στη βιομηχανία της μόδας.

Courtesy of Karl Lagerfeld

Τα must have αξεσουάρ

Ακολουθώντας την αγάπη του Karl Lagerfeld στα αξεσουάρ που κάνουν ένα look ακόμα πιο ξεχωριστό, η νέα συλλογή του brand περιλαμβάνει statement παπούτσια και τσάντες που θα λατρέψεις. Στη collection πρωταγωνιστεί το χρώμα και μάλιστα οι έντονες και χαρούμενες αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, το γαλάζιο και το κόκκινο. Φυσικά, δεν λείπουν και τα εντυπωσιακά κομμάτια σε ολογραφικά και ιριδίζοντα μοτίβα.

Courtesy of Karl Lagerfeld

Ακολουθώντας τις ανάγκες που έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα στην καθημερινότητα της, στη νέα συλλογή Karl Lagerfeld θα βρεις τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να επιλέξεις τις ιδανικές για εσένα. Σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν σίγουρα αξίζει να αποκτήσεις τη λευκή tote bag από τη νέα Karl Lagerfeld συλλογή, αλλά και μία mini τσάντα σε κάποιο έντονο χρώμα όπως το κόκκινο που θα είναι η pop πινελιά στα σύνολα σου.

Courtesy of Karl Lagerfeld

Τα παπούτσια που δεν θα αποχωριστείς

Ακριβώς όπως στα ρούχα και τα αξεσουάρ, έτσι και στα παπούτσια υπάρχουν κάποια must haves που χρειάζεσαι αυτή την εποχή. Ξεκινώντας από τα casual σύνολα σου, ένα ζευγάρι λευκά sneakers με λεπτομέρειες σε ολογραφικό μοτίβο είναι σίγουρα must have, αφού μπορείς να τα φορέσεις με παντελόνια, φούστες και φορέματα. Ένα ζευγάρι slingback γόβες σε μαύρη απόχρωση είναι επίσης must have και είναι σίγουρο πως θα τις φοράς για πολλά χρόνια. Τέλος, ακολουθώντας τα κορυφαία trends της μόδας, ένα ζευγάρι μαύρα slides θα σε βάλουν αμέσως σε ανοιξιάτικο mood.

Στοιχεία - Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom 212 00 03 710

Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή στα squareshop.gr, intervista.gr, r-shop.gr, duomo.gr imatio.gr atticadps.gr

Δέκα κομμάτια από τη νέα συλλογή Karl Lagerfeld που θα λατρέψεις:

Double breasted dress Karl Lagerfeld

Midi φούστα Karl Lagerfeld

Logo T-shirt Dress Karl Lagerfeld

Τσάντα Karl Lagerfeld

Wrap φόρεμα Karl Lagerfeld

Sneakers Karl Lagerfeld

Slingback γόβες Karl Lagerfeld

Λευκή τσάντα Karl Lagerfeld

Πλισέ φούστα Karl Lagerfeld

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ