Σίσσυ Χρηστίδου | Φόρεσε το παντελόνι που κολακεύει όλους τους σωματότυπους

Σίγουρα αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Από τη στιγμή που οι γυναίκες ανακαλύπτουμε τον κόσμο της μόδας ξεκινάει το ταξίδι για την αναζήτηση του προσωπικού μας στιλ. Ποια κομμάτια ταιριάζουν περισσότερο στη σιλουέτα μας, ποιο στιλ μας εκφράζει, ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί. Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη διαδρομή έχουμε και μία πολύτιμη βοήθεια, δηλαδή μερικά must have κομμάτια που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες.

Ένα από αυτά είναι και η ψηλόμεση μαύρη παντελόνα. Είτε έχεις skinny είτε curvy σιλουέτα, αυτό το κομμάτι αγκαλιάζει το σώμα και το αναδεικνύει με τον πιο θηλυκό τρόπο. Μπορείς να το συνδυάσεις με tops, πουκάμισα και μπλούζες, ενώ εάν θέλεις να τονίσεις ακόμα περισσότερο τη μέση σου μπορείς να προσθέσεις μία ζώνη που θα αναβαθμίσει το styling.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σου δείχνει ένα κομψό τρόπο για να φορέσεις μία μαύρη παντελόνα αυτή την περίοδο. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Έλα Χαμογέλα" στο Open αποφάσισε να τη συνδυάσει με πουκάμισο σε animal print μοτίβο, μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια σε suede δέρμα και μαύρη ζώνη.

Φέτος την άνοιξη, ο πιο φρέσκος και girly τρόπος για να φορέσεις αυτό το κομμάτι είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα των Παριζιάνων και να το συνδυάσεις με crop πλεκτές ζακέτες ή tops σε pastel αποχρώσεις.

Το look της Σίσσυς Χρηστίδου