Follow us

Trends We Love | 10 χρωματιστά παντελόνια που θα κάνουν το ανοιξιάτικο στιλ σου να ξεχωρίσει

Θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

panteloni Pixel Formula

Τζιν, μαύρα, λευκά παντελόνια. Αυτά είναι τα κομμάτια που λατρεύουμε όλες οι γυναίκες αφού λειτουργούν για εμάς ως εύκολη λύση όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και safe σύνολο στην καθημερινότητα μας. Ταιριάζουν με τα πάντα και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σε διαφορετικές περιστάσεις, συνεπώς έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας.

Αυτή τη σεζόν όμως, σχεδιαστές και fashion brands μας προτείνουν να εξελίξουμε περισσότερο και να τολμήσουμε με το στιλ μας, επενδύοντας σε χρωματιστά παντελόνια. Σε έντονες αποχρώσεις ή pastel τόνους, παντελόνια σε διαφορετικά χρώματα θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο ιδιαίτερα, ανοιξιάτικα looks. Η έκπληξη μάλιστα είναι πως αυτά τα παντελόνια στις χαρούμενες αποχρώσεις ταιριάζουν με πολλά περισσότερα χρώματα από ό,τι νομίζεις. Εκτός από τα basic λευκό και μαύρο μπορείς να πειραματιστείς περισσότερο και να δημιουργήσεις ακόμα πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Μη ξεχνάς επίσης πως τα χαρούμενα χρώματα έχουν θετική επίδραση στην ψυχολογία και τη διάθεση σου. Συνεπώς αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να υποκύψεις σε αυτό το trend.

Για να σε βοηθήσουμε –και να σε πείσουμε- συγκεντρώσαμε δέκα πολύ κομψά και ιδανικά για αυτή την περίοδο παντελόνια στις πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις και σου τα προτείνουμε.

Τα παντελόνια που έχουμε ξεχωρίσει:

Coloured wide-leg jeans Pull and Bear

Tailored trousers H&M

Wool-mix ankle-length trousers H&M

Παντελόνι πένσες βαμβακερό Mango

Παντελόνι culotte ρουστίκ Stradivarius

Ψηλόμεσο παντελόνι Zara

Ψηλόμεσο παντελόνι BSB

Ψηλόμεσο παντελόνι με ζώνη Lynne

Κόκκινο παντελόνι 'ALE

Ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ