Follow us

Η star τσάντα της άνοιξης που απογειώνει τα Insta looks

Και η ιστορία της Ελληνίδας δημιουργού της.

La Chaine Courtesy of La Chaine

Στα fashion staples της νέας σεζόν, προσθέτουμε σίγουρα την Instagrammable τσάντα Kallisti του brand La Chaine. Με γεωμετρικό σχήμα και statement λουρί δίνει μία ενδιαφέρουσα πινελιά σε κάθε ντύσιμο. Για τις λάτρεις του χρώματος, pink, pistachio, yellow και light blue συνθέτουν την ανοιξιάτικη παλέτα της και γίνονται η βάση για τολμηρούς mix match συνδυασμούς. Για τις πιο κλασικές το nude, το λευκό και το μαύρο, αποτελούν τις timeless επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε στιλ. Όσον αφορά τα υλικά της -κατασκευασμένη με περίσσεια αγάπη για το περιβάλλον και τη γυναίκα -αποτελείται από vegan leather.

Η star τσάντα της άνοιξης που απογειώνει τα Insta looks
Loading...
Loading...

Aν ψάχνεις ευφάνταστες επιλογές για να τη συνδυάσεις, η La Chaine, εμπλουτίζει το portfolio της με προσθήκες - έκπληξη. Στη νέα collection λανσάρει μία ολοκληρωμένη σειρά ρούχων για να ολοκληρώσει την εικόνα κάθε La Chaine girl, που νιώθει αυτοπεποίθηση, αγαπάει την μόδα, τους ανθρώπους που την κάνουν να νιώθει ξεχωριστή, αλλά κυρίως, τον ίδιο της τον εαυτό. Αυτός είναι μάλιστα και ο στόχος της συλλογής: να εμπνεύσει κάθε κοπέλα να μην αφήσει τίποτα να βρεθεί εμπόδιο στο να πραγματοποιήσει όνειρό της ή αλλιώς "I’ll make you proud”, όπως εύστοχα δηλώνει και το όνομά της.

La Chaine
la Chaine
la Chaine

Το #I’llΜakeΥouProud παίρνει σάρκα και οστά στο χώρο της μόδας μέσα από το ίδιο το brand La Chaine και το success story της ιδιοκτήτριας του Ελένης Μπουγιουκλή (@fashionellblog) που οδεύει σταθερά στην κορυφή.

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή κυκλοφορεί από τις 10/04 και είναι διαθέσιμη σε επιλέγμενα καταστήματα και στο fashionellblog.com/shop-la-chaine.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ