Follow us

To item που πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους σύμφωνα με τη στιλίστρια της Beyoncé

Eσύ το έχεις στη συλλογή σου;

Beyoncé Instagram Recording Academy

Ποιος δεν αγαπάει το στιλ της Beyoncé. Η βασίλισσα της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας έχει καταφέρει μεταξύ άλλων να ξεχωρίζει για τις εμφανίσεις της και βρίσκεται ανάμεσα στις επιδραστικότερες προσωπικότητες της μόδας. Πίσω από τα αψεγάδιαστα κι αστραφτερά looks της βρίσκεται η Zerina Akers. Η Αμερικανίδα στιλίστρια επιμελείται την εικόνα της Queen ‘B’ με προσοχή, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Akers μπορεί να μην αποκάλυψε τα μυστικά της διάσημης σταρ, έδωσε όμως μερικές συμβουλές μόδας με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε ποιο είναι το πιο απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους εκείνη απάντησε: "Είναι σίγουρα το σακάκι. Ένα statement blazer είναι το απόλυτο go-to που προσωπικά με κάνει να αισθάνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Το φοράω σκέτο, με Τ-shirt, αμάνικο μπλουζάκι, φόρεμα, jeans ή και ασορτί παντελόνι σαν κοστούμι. Είναι το πιο ευέλικτο ρούχο". Όσον αφορά το χρώμα, η Akers προτείνει μαύρο ή καφέ.

Ωστόσο, αν προσπαθείς ακόμα να ανακαλύψεις το στιλ σου η στιλίστρια συμβουλεύει "Δοκίμασε έντονα χρώματα. Ποτέ μη φοβάσαι να προσθέσεις αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν μια εμφάνιση."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ