Follow us

V for αVυσσαλέο ντεκολτέ | Η à la Miley Cyrus εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο House of Fame

Ναι ή όχι;

Ελένη Φουρέιρα SKAI

"Fuego" έβαλε η μοναδική στο είδος της Ελένη Φουρέιρα -η οποία έβαλε κυριολεκτικά "φωτιά" στο show που παρουσιάζει με την εμφάνισή της.

Ειδικότερα:

Το νέο live του "House of Fame" παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 9 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα του SKAI. Εκτός από τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων της "Μουσικής Ακαδημίας" και τα καυστικά σχόλια των κριτών, αυτό που για ακόμη μια φορά ανυπομονούσαν να δουν οι fans του show δεν ήταν άλλο από την εμφάνιση της Ελένης.

Η εντυπωσιακή οικοδέσποινα του show έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση με το look που επέλεξε για την περίσταση. Ειδικότερα, η pop τραγουδίστρια επέλεξε μία εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ που ανέδειξε το καλλίγραμμο σώμα της. Το look που επιμελήθηκε ο στιλίστας της Μάρκος Ανδριώτης, ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα τα οποία ωστόσο κάλυπτε το 80s ρούχο της.

Όσον αφορά στο beauty look της, αυτή τη φορά είδαμε την Ελένη Φουρέιρα με "mullet" στιλ στα μαλλιά της και make up με έμφαση στα μάτια. Φυσικά, σε πολλούς θύμισε τη Miley Cyrus τόσο σε μακιγιάζ και μαλλιά όσο και στο fashion κομμάτι.

Loading...

Ακολουθούν τα πλάνα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ