Follow us

Low rise jeans | Το millennial trend κάνει comeback και διχάζει

Κακόγουστο ή vintage; Ας ψηφίσει το κοινό.

jeans Splash News/Ideal Image

Κάποιες το λάτρεψαν, άλλες το φόρεσαν και υπήρχαν και εκείνες που το μίσησαν. Κανείς δεν θα ξεχάσει τις εμφανίσεις των ποπ ειδώλων της εποχής όπως των Destiny's Child, Britney Spears και Christina Aguilera με τα χαμηλοκάβαλα τζιν τους και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς τους να κλέβουν την παράσταση. Στο σήμερα, διάσημα it-girls όπως οι Hailey Bieber, Kendall Jenner και αδερφές Hadid κάνουν ξανά μόδα το αγαπημένο trend των 00's και εδώ είναι το σημείο που το debate ξεκινά.

Πολλά κορίτσια ειδικά στο Tik Tok έχουν αγκαλιάσει την τάση από τα παλιά, η οποία φαίνεται πως κάνει δεύτερη καριέρα. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Guardian, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του για το εν λόγω trend.

Η αλήθεια είναι πως πολλές κοπέλες φοβούνται την επιστροφή των χαμηλοκάβαλων τζιν, αφού ομολογουμένως δεν πρόκειται για μια τάση που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Μην ξεχνάμε πως στα μιλλένιουμ το προϊόν ήταν το σώμα και σημασία και μόνο είχε το πώς θα το αναδείξεις καλύτερα.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ