Follow us

H καλοκαιρινή συλλογή της YELL-OH είναι το όνειρο της νονάς

Τα φετινά πασχαλινά δώρα βρίσκονται ένα κλικ μακριά.

YellowSub

Το Πάσχα είναι πια προ των πυλών και αυτό μόνο ένα πράγμα συνεπάγεται για κάθε νονά: Τα δώρα για το βαφτιστήρι. Ειδικά φέτος που βρισκόμαστε αρκετό καιρό μακριά ο ένας από τον άλλον, αξίζει να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους μία έκπληξη που δεν απογοητεύει.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από τη νέα συλλογή YELL-OH. Με έμπνευση από τους ολάνθιστους κήπους του κόσμου, τις καθημερινές χαρές της ζωής, τα απλά πράγματα και την ευτυχία του να είμαστε μαζί, η καλοκαιρινή collection YELL-OH με τίτλο Urban Gardens αναδεικνύει την υψηλή αισθητική και τη σύγχρονη ματιά της παιδικής μόδας. Αξιοποιώντας τις τελευταίες τάσεις, κάθε κομμάτι - για παιδιά, βρέφη αλλά και νεογέννητα- σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα με στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά να νιώθουν αισιοδοξία κι αγάπη. Για να συνεχίσουν να δημιουργούν όμορφες στιγμές ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες.

H καλοκαιρινή συλλογή της YELL-OH είναι το όνειρο της νονάς

Άνετες γραμμές, αέρινα υφάσματα κι απαλά χρώματα απαρτίζουν κάθε σύνολο. Ανάμεσα στις χιλιάδες επιλογές, ξεχωρίζουν οι στιλάτες ολόσωμες φόρμες, τα θηλυκά φορέματα, τα άνετα τοπς, οι μοντέρνες culottes και οι στολισμένες πουκαμίσες που φτιάχνουν τη διάθεση και ενθουσιάζουν τις fashionistas.

YellowSub
YellowSub
YellowSub

Όσον αφορά τη νονά, στοιχηματίζουμε πως θα ενθουσιαστεί κι εκείνη όχι μόνο με τα σχέδια αλλά κυρίως με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, www.yell-oh.gr που κάνει το shopping παιχνίδι. Φιλικό, minimal, ξεκάθαρο και εύχρηστο, επιτρέπει γρήγορες και αξιόπιστες ηλεκτρονικές αγορές. Τα ρούχα φτάνουν στην πόρτα των βαφτιστηριών με το πάτημα ενός κουμπιού και φέρνουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

YellowSub

Ακολούθησε το YELL-OH στο Facebook, το Instagram και το Pinterest κι ανακάλυψε περισσότερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ