Follow us

Είσαι έγκυος; Αυτές οι 6 fashionistas σού δείχνουν πώς να ντυθείς κομψά

Φόρεσε τα καλά σου για την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής σου.

jeanne damas Splash News / Ideal Image

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία από τις πιο ξεχωριστές στη ζωή μίας γυναίκας. Το σώμα και οι ανάγκες σου αλλάζει και εσύ ετοιμάζεσαι να φέρεις στον κόσμο μία νέα ζωή. Πολλές γυναίκες βέβαια πιστεύουν πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους δεν μπορούν να είναι κομψές και να φορούν ρούχα στο στιλ τους. Ευτυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει, αφού πλέον μπορείς να βρεις πολλά fashion brands, τα οποία δημιουργούν συλλογές για εγκύους, ακολουθώντας μάλιστα τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Συνεπώς δεν χρειάζεται να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Σημαντική συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να επενδύσεις σε κομμάτια που μπορείς εύκολα είτε να φορέσεις είτε να προσαρμόσεις στο στιλ σου ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη όπως πουκαμίσες και φορέματα. Εξίσου σημαντικό είναι τα υφάσματα που επιλέγεις να είναι απαλά και σε καμία περίπτωση να μην σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

Εκτός από τα απαραίτητα ρούχα, που θα αγκαλιάσουν την ομορφότερη καμπύλη του σώματος σου, θα χρειαστείς μερική στιλιστική έμπνευση. Και για αυτό όμως υπάρχει λύση, αφού στο Instagram θα βρεις πολλά προφίλ από fashionistas που βρίσκονται ή βρέθηκαν στη θέση σου και σου δείχνουν πως μπορείς να είσαι κομψή ακόμα και στην εγκυμοσύνη.

Εμείς για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τέσσερις Instagram λογαριασμούς που σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις για να εμπνευστείς.

#1

Loading...
Loading...
Loading...

#2

Loading...
Loading...
Loading...

#3

Loading...
Loading...
Loading...

#4

Loading...
Loading...
Loading...

#5

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ