Follow us

5 stylish τρόποι για να φορέσεις τα shorts σου αυτή την περίοδο

Δεν χρειάζεται να περιμένεις για το καλοκαίρι.

street style Pixel Formula

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πως βρισκόμαστε ακόμα στην άνοιξη, ωστόσο εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να ανυπομονούμε για τον ερχομό του καλοκαιριού και κυρίως για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά ρούχα. Ένα από αυτά είναι και τα σορτς. Ευτυχώς για όλες μας βέβαια, όσο περνάει ο καιρός η θερμοκρασία ανεβαίνει περισσότερο και μπορούμε να φορέσουμε τα σορτς της συλλογής μας.

Πώς θα δημιουργήσεις κομψά εμφανίσεις για την άνοιξη;

Ένας stylish τρόπος για να φορέσεις το σορτς σου αυτή την εποχή είναι να το συνδυάσεις με oversized blazer. Εάν μάλιστα σορτς και blazer είναι στην ίδια απόχρωση θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ σύγχρονο και κομψό κοστούμι. Εναλλακτικά, μπορείς να το φορέσεις με πουκάμισα, εμπριμέ ή μονόχρωμα, με εντυπωσιακούς γιακάδες ή vintage. Στην περίπτωση που επιλέξεις ένα πουκάμισο σε loose γραμμή, τοποθέτησε τη μία πλευρά του πουκαμίσου μέσα από το σορτς σου ώστε να κάνεις το look πιο ιδιαίτερο. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, το mix and match είναι ένα trend που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου. Συνδύασε διαφορετικά μοτίβα, όπως το ριγέ με το floral. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Extra Tip

Από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σου συλλογή είναι τα σορτς και τα πουκάμισα από λινό ύφασμα. Αέρινα και πολύ chic, θα σε βοηθήσουν να ντυθείς εύκολα τους επόμενους μήνες.

Οι ωραιότεροι συνδυασμοί που μπορείς να δοκιμάσεις:

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ