Follow us

H DIESEL στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Για πρώτη φορά το brand εμφανίζεται στο ημερολόγιο του MFW.

GLENN_MARTENS Courtesy of DIESEL

Ο Glenn Martens φέρνει την DIESEL ξανά στο προσκήνιο της μόδας. Ο creative director ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει την πρώτη συλλογή του για το brand, στις 21 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου. H κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα τόσο για τη DIESEL - που εμφανίζεται στο ημερολόγιο του MFW για πρώτη φορά- όσο και για τον ίδιο τον Martens, που επιβλέπει την creative ταυτότητα, τον σχεδιασμό και την επικοινωνία του brand.

Ενώ το show θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ανδρικής εβδομάδας μόδας του Μιλάνου, η συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022 θα διαθέτει ρούχα για όλα τα φύλα, αντικατοπτρίζοντας το σχεδιαστικό όραμα του Glenn Martens που εφαρμόζεται σε ολόκληρη την γκάμα κατηγοριών των προϊόντων της DIESEL.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από το διορισμό του ως Δημιουργικός Διευθυντή, ο Martens δημιούργησε μια capsule συλλογή με επίκεντρο το τζιν για τη Diesel Red Tag το 2018. Η συγκεκριμένη collection απογείωσε το denim κι ανέβασε τις προσδοκίες μας για εκείνον και τη νέα του συλλογή.

Κεντρική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: www.gruppo-pagoni.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ