Follow us

Η it bag που θα κρατήσουμε και αυτό το καλοκαίρι

Η Pasticcino Bag του οίκου Max Mara βρίσκεται ήδη στη shopping list μας.

Weekend Max Mara - Pasticcino Bag Courtesy of Max Mara

Στα fashion staples της νέας σεζόν, προσθέτουμε την εμβληματική Pasticcino Bag του οίκου Max Mara. Το χαρακτηριστικό clutch συνεχίζει να επαναπροσδιορίζεται, προσφέροντας μια σειρά από συναρπαστικές επιλογές που κυμαίνονται από φαντασμαγορικές σε διασκεδαστικές ή από κλασικές σε έντονες.

Η it bag που θα κρατήσουμε και αυτό το καλοκαίρι

Πιο συγκεκριμένα, η Pasticcino Bag ανανεώνεται σε crochet μπεζ απόχρωση και μια νέα χρωματική παλέτα. Ζωηρές ρίγες συνδυάζουν το λευκό με ζωντανές και ηλιόλουστες αποχρώσεις. Floral brocade και αλυσίδα με εφέ κεχριμπαριού ξεχωρίζουν στο special edition σχέδιο, ενώ στις κλασικές εκδοχές σε napa και raffia προστίθεται εφέ από μάρμαρο στο στρογγυλό κούμπωμα που τραβάει τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση.

Weekend Max Mara - Pasticcino Bag
Weekend Max Mara - Pasticcino Bag
Weekend Max Mara - Pasticcino Bag

Σύμβολο του ιταλικού οίκου, η Pasticcino Bag ενσαρκώνει τη διακριτική κομψότητα με έμπνευση από τη γλυκιά φύση. Εξού και η ονομασία της από την Ιταλική λέξη για τα "μικρά γλυκά".

Νούμερο ένα στις προτιμήσεις των fashionistas, των It-girls και φυσικά των celebrities, αναμένεται να τη δούμε παντού τους επόμενους μήνες. Θα τη βρεις διαθέσιμη στις Max Mara boutique και στα ομώνυμα corner των πολυκαταστημάτων attica.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ