Follow us

5 looks της Βίκυς Καγιά που μπορείς να αντιγράψεις αυτή την περίοδο

Στιλιστική έμπνευση με αέρα top model.

Vicky Kaya NDP Photo Agency

Στη λίστα με τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrities βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις. Αγαπά τις minimal γραμμές αλλά και τις statement λεπτομέρειες, ενώ πολλά σύνολα της την κάνουν να μοιάζει με Γαλλίδα fashionista. Η Βίκυ Καγιά αγαπά τη μόδα και έχει γνώσεις στιλ, γνωρίζει τι της ταιριάζει περισσότερο και τι όχι και καταφέρνει πάντα τα looks της να εμπνέουν γυναίκες με διαφορετικό στιλ.

Μία επίσκεψη στο προφίλ της στο Instagram είναι αρκετή για να αποθηκεύσεις πολλά από τα σύνολα της, ώστε να τα αντιγράψεις κάποια στιγμή. Είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual chic σύνολο είτε μία εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση, σίγουρα θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι. Ειδικά για την περίοδο της άνοιξης, η Βίκυ Καγιά θα σε βοηθήσει να φορέσεις τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς, όπως να συνδυάσεις διαφορετικές pastel αποχρώσεις.

Από τα looks που έχουμε ξεχωρίσει είναι τα σατέν πουκάμισα που συνδυάζει με τζιν παντελόνια, τα κοστούμια σε χαρούμενες αποχρώσεις όπως το πράσινο mint, αλλά και το combo δερμάτινο σορτς με λευκά sneakers. Σύμφωνα με το μοντέλο και παρουσιάστρια, must have κομμάτια για αυτή την περίοδο είναι οι ψηλόμεσες παντελόνες, οι εσπαντρίγιες που δένουν με κορδέλες στον αστράγαλο και σίγουρα οι λινές πουκαμίσες.

Τα looks που μπορείς να αντιγράψεις αυτή την εποχή:

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

Οι πιο stylish τρόποι για να προσθέσεις τις pastel αποχρώσεις στα ανοιξιάτικα looks σου

Βίκυ Καγιά | Σου δείχνει πως να φορέσεις τα σορτς σου την άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ