Follow us

Έξυπνο styling: Δεν υπάρχει πιο κομψός τρόπος να φορέσεις αυτό το τζιν παντελόνι από τo Mango

Το σύνολο είναι τόσο φινετσάτο, που μας πήρε χρόνο να καταλάβουμε ότι η Instagramer το δημιούργησε με ένα οικονομικό denim.

Pernille Teisbaek Splash News / Ideal Image

Είναι εκπληκτική η δύναμη μεταμόρφωσης που κρύβει το έξυπνο styling. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορεί να δώσει εντελώς καινούριο ύφος σε ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι, σε σημείο να μην το αναγνωρίσουμε αμέσως. Αυτό συνέβη με το νέο λουκ μιας Instagramer, η οποία κατάφερε να ενσωματώσει ένα μπεζ τζιν από τo Mango σε μια ιδιαίτερα κομψή και ταυτόχρονα σοφιστικέ εμφάνιση. Ένα παντελόνι που, φορεμένο διαφορετικά, θα έδειχνε απόλυτα casual.

Πώς τα κατάφερε; Πόνταρε στην κλασική αξία της μονοχρωμίας και το σέταρε με tailored μπλέιζερ, γιλέκο και μυτερά παπούτσια, δημιουργώντας ένα λουκ ιδανικό για το γραφείο. Αν το γιλέκο μάς φαίνεται υπερβολικό, μπορούμε να περιοριστούμε στα υπόλοιπα κομμάτια – μάλιστα ακόμα και οι αγαπημένες μας, girly μπαλαρίνες ήρθαν φέτος την άνοιξη μυτερές, για να δώσουν μήκος στη γάμπα και δυναμισμό στις εμφανίσεις μας. Και ένα στιλιστικό tip: Φρόντισε είτε το τζιν να είναι skinny είτε το μπλέιζερ μεσάτο, για να έρχεται η ισορροπία στους όγκους των ρούχων.

Δες το ντύσιμο που ενσωματώνει κομψά το ντένιμ παντελόνι:

Loading...

Πηγή: womanTOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ