Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το ωραιότερο mini floral φόρεμα της άνοιξης

Ένα πολύ θηλυκό look.

stamatina tsimtsili NDP Photo Agency

Μερικά clicks σε sites μόδας και ένα scroll down στα προφίλ των fashion influencers στο Instagram είναι αρκετά για να επιβεβαιώσουν κάτι που ήδη γνωρίζουμε. Τα floral φορέματα είναι συνώνυμο της άνοιξης και κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό για εκείνη ανάλογα με το στιλ και το lifestyle της.

Μετά από έναν χρόνο lockdown μάλιστα, τα χαρούμενα λουλουδάτα μοτίβα μπορούν να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Φέτος την άνοιξη, τα floral φορέματα βρίσκονται και πάλι στην επικαιρότητα με τις celebrities να μας προτείνουν συνεχώς τα αγαπημένα τους και να μας δείχνουν νέους συνδυασμούς.

Ένα από τα φορέματα που ξεχωρίσαμε όμως είναι αυτό που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha φόρεσε ένα mini floral φόρεμα, δημιουργία του ελληνικού fashion brand, LOVE + ALICIA σε κίτρινες, γαλάζιες, πράσινες και ροζ αποχρώσεις, το οποίο αναδείκνυε με τον πιο κομψό τρόπο τη σιλουέτα της. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρη δερμάτινη ζώνη και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε σκούρα μοβ απόχρωση, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ θηλυκό σύνολο.

Σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις και εσύ mini φορέματα σε αυτό το άκρως ανοιξιάτικο μοτίβο, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν είναι η μοναδική σου επιλογή, αφού ταιριάζουν επίσης και με flat παπούτσια. Μπαλαρίνες, loafers, εσπαντρίγιες ή mules είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ