Follow us

Εσύ θα τολμούσες να φορέσεις print on print; Εμείς ναι, και δες πώς

Οι πιο ιδιαίτεροι συνδυασμοί για εσένα που θέλεις να αλλάξεις το στιλ σου.

street style Pixel Formula

Όσα κείμενα μόδας κι αν διαβάσουμε όσα εντυπωσιακά looks κι αν δούμε στα Instagram προφίλ των influencers, οι περισσότερες γυναίκες πάντα θα μένουμε πιστές στους basic συνδυασμούς χωρίς να τολμάμε ιδιαίτερα με το στιλ μας. Ο κόσμος της μόδας φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι όμως σε προσκαλεί να πειραματιστείς περισσότερο με το ντύσιμο σου, να ξεφύγεις από το comfort zone σου και να δοκιμάσεις νέους συνδυασμούς.

Η τάση του print on print λοιπόν είναι η ιδανική για εσένα. Πρόκειται για τον συνδυασμό δύο διαφορετικών μοτίβων σε ένα σύνολο, γεγονός που αρχικά μπορεί να σε τρομάζει, ωστόσο δεν είναι και τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις ένα κομψό αποτέλεσμα. Αρκεί να ξεκινήσεις με safe βήματα και να εξελίξεις τους συνδυασμούς σου περισσότερο στη συνέχεια.

Για αρχή, μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου μοτίβο –ριγέ, φλοράλ, πουά- και να συνδυάσεις δύο διαφορετικά μοτίβα σε ένα σύνολο. Να συνδυάσεις δηλαδή δύο διαφορετικά φλοράλ/πουά/ριγέ patterns. Ένας γενικός κανόνας που μπορεί να σε βοηθήσει πολύ είναι πως τα δύο μοτίβα χρειάζεται να έχουν τουλάχιστον μία κοινή απόχρωση ώστε να υπάρχει αρμονία στο look. Στη συνέχεια και εφόσον εξοικειωθείς με αυτά τα combos μπορείς να τα εξελίξεις ακόμα περισσότερο, συνδυάζοντας και εντελώς διαφορετικά μοτίβα σε ένα σύνολο. Η χρωματική συνέπεια είναι και σε αυτή την περίπτωση αρκετά σημαντική για να έχει επιτυχία το σύνολο σου.

Σε αυτή τη διαδικασία, σίγουρα θα σε βοηθήσει να πάρεις έμπνευση από άλλες γυναίκες που αγαπούν το print on print και ίσως μπορέσεις να αντιγράψεις κάποιο σύνολο τους με κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά looks που σίγουρα θα σε πείσουν να υιοθετήσεις το trend.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Το αμφιλεγόμενο shoe trend του καλοκαιριού που βλέπουμε παντού στο Instagram

To σύνολο της Χριστίνας Κοντοβά αναβαθμίζει την επιστροφή στο γραφείο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ