Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Δημιούργησε τον πιο ανοιξιάτικο συνδυασμό που αξίζει να αντιγράψεις

Χαρούμενα χρώματα.

ioanna maleskou NDP Photo Agency

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως οι pastel αποχρώσεις είναι συνώνυμο της άνοιξης. Αυτές οι τόσο ιδιαίτερες εκδοχές των χρωμάτων έρχονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή να μας φτιάξουν τη διάθεση και να αλλάξουν το στιλ μας. Ειδικά φέτος την άνοιξη, τα pastels πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας και μάλιστα οι fashion experts μας προτείνουν να τις συνδυάσουμε και μεταξύ τους.

Αυτό το tip φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει και η Ιωάννα Μαλέσκου, δείχνοντας μας πως μπορούμε να πετύχουμε stylish συνδυασμούς. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ "Love It" συνδύασε ένα πουκάμισο σε baby pink απόχρωση με μία ψηλόμεση παντελόνα και ψηλοτάκουνες γόβες σε πράσινο mint χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ chic και σίγουρα άκρως ανοιξιάτικο.

Αυτή τη σεζόν, οι αποχρώσεις του πράσινου έχουν την τιμητική τους και ειδικά αυτή η τόσο ιδιαίτερη απόχρωση της μέντας. Εκτός από τα διαχρονικά λευκό και μαύρο, μπορείς να συνδυάσεις αυτό το pastel χρώμα με λεμονί, λιλά και baby blue σε ανοιξιάτικα σύνολα που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Το ανοιξιάτικο σύνολο της Ιωάννας Μαλέσκου

Loading...

Ιωάννα Μαλέσκου | Η σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της και τα ολόιδια μάτια τους

Ιωάννα Μαλέσκου | Φόρεσε το top χρώμα της άνοιξης που δεν πρέπει να λείπει από τα looks σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ