Follow us

15 ανοιξιάτικα looks που μπορείς να αντιγράψεις την Κυριακή του Πάσχα

Τι χρειάζεται να προσέξεις;

street style Splash News / Ideal Image

Η Μεγάλη Εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και εμείς ήδη ανυπομονούμε για την Κυριακή του Πάσχα. Σίγουρα, οι φετινοί εορτασμοί δεν θα θυμίζουν πολύ ό,τι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid-19, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα κομψό, ανοιξιάτικο σύνολο. Είτε περάσεις την ημέρα με την οικογένεια σου και λίγους φίλους είτε κάνεις απλώς βόλτες στην πόλη, μπορείς να γιορτάσεις την ημέρα φορώντας ένα εορταστικό σύνολο.

Η ερώτηση "Τι θα φορέσω το Πάσχα" απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες κάθε χρόνο, αφού το look σου χρειάζεται να είναι casual αλλά κομψό και σίγουρα πολύ γιορτινό. Η πρώτη και βασικότερη συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και να επιλέξεις την άνεση. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις ένα casual chic σύνολο. Μία ολόσωμη φόρμα ή το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι συνδυασμένο με πουκάμισο ή ένα vintage top είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Τα midi και maxi φορέματα επίσης θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα στο γιορτινό τραπέζι. Όσον αφορά στα παπούτσια, μερικές από τις επιλογές σου είναι τα sneakers, οι μπαλαρίνες ή ακόμα και οι εσπαντρίγιες. Τα αξεσουάρ είναι εκείνα που μπορούν για ακόμα μία φορά εκείνα που θα αναβαθμίσουν το σύνολο σου. Από τα must have είναι σίγουρα τα ψάθινα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου, αλλά και τα μαντήλια που μπορείς να τοποθετήσεις με διάφορους τρόπους στα μαλλιά σου.

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι λίγη παραπάνω στιλιστική έμπνευση, παρακάτω συγκεντρώσαμε 15 ανοιξιάτικα looks που μπορείς να αντιγράψεις.

Τα looks που έχουμε ξεχωρίσει:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ