Follow us

Τσάντες & αξεσουάρ από τη Longchamp που θα αναδείξουν τις πασχαλινές σας εμφανίσεις

Επιλέξτε τον οίκο Longchamp για τις πασχαλινές σας αγορές.

Τσάντες Longchamp πασχαλινές εμφανίσεις Courtesy of Longchamp

Με το Πάσχα να πλησιάζει υπάρχουν δυο λόγοι που μας κάνουν να θέλουμε να βγούμε για ψώνια: τα δώρα στον εαυτό μας και τα δώρα στους αγαπημένους. Εξάλλου, πρόκειται για μια εορταστική περίοδο που συμπίπτει με τη μεταβατική περίοδο στο στιλ και η ανανέωση συνδυάζεται άνετα με τις αγορές για τις πασχαλινές εμφανίσεις. Τα κομψά κομμάτια, τσάντες, αξεσουάρ, φουλάρια, μικρά δερμάτινα είδη που φιλοξενεί η SS21 συλλογή της Longchamp αποτελούν ιδανικές επιλογές.

Το γαλλικό DNA του οίκου, όπως αυτό αποτυπώνεται στην αισθητική και τον σχεδιασμό των κομματιών του, κάνει το shopping από τις συλλογές του μία απόφαση χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η φινέτσα των Γαλλίδων, εξάλλου, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις κομψές γυναίκες και η Longchamp ξέρει ακριβώς τι χρειάζεστε για να πετύχετε την ανεπιτήδευτη κομψότητά τους.

Longchamp: οι τοπ τσάντες

Τι θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε με στιλ μία εμφάνιση για την άνοιξη και το Πάσχα ειδικά; Η απάντηση είναι απλή: μία τσάντα. Η σειρά Brioche της Longchamp φιλοξενεί μία από τις πιο σύγχρονες parisian chic εκδοχές. Η fluffy δερμάτινη σιλουέτα της τσάντας Brioche αποτελεί ένα από τα τελευταία trends στις τσάντες, ενώ με τη ρυθμιζόμενη μεταλλική αλυσίδα της μπορεί να κρατηθεί στο χέρι, να φορεθεί χιαστί ή και στον ώμο. Σε μαύρο, κόκκινο, λευκό και πράσινο, κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη για να βρείτε αυτό που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ