Follow us

Η Yamamay καλοσωρίζει την Άνοιξη με οικολογική προσέγγιση και ευαισθησία

Το αγαπημένο brand συνεχίζει να δεσμεύεται για ένα βιώσιμο μέλλον με δράσεις 360° για τη διάσωση του πλανήτη, την έρευνα βιώσιμων πρώτων υλών, του κύκλου ζωής των προϊόντων της αλλά και τη φροντίδα στον ανθρώπινο παράγοντα.

beFunky-

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ζωές μας και η βιομηχανία της μόδας βιώνουν μια ταραχώδη περίοδο. Από την κλιμακούμενη συζήτηση γύρω από τη βιωσιμότητα, την κλιματική αλλαγή και τον αντίκτυπο του κορωνοϊού, μέχρι την ευρύτερη αίσθηση ότι δεν πρέπει μόνο να ενδιαφερθούμε αλλά και να συμβάλουμε ενεργά στα μεγαλύτερα προβλήματα που ανησυχούν τον κόσμο μας. Η φύση είναι ευτυχία, δημιουργικότητα και υγεία. Η ευημερία μας συνδέεται αυστηρά με τον πλανήτη και οφείλουμε να τον προστατέψουμε.

Έτσι, η Yamamay στην Ανοιξιάτικη συλλογή της, συνεχίζει την αειφόρο πορεία της, παράγοντας σημαντικό έργο. Οι νέες της σειρές από ανακυκλωμένες ίνες, Eco Cotton (υφάσματα από 95% οργανικό βαμβάκι), Eco Daily Πιτζάμες (υφάσματα από 60% ίνες μπαμπού και 33% οργανικό βαμβάκι), Eco Hope (δαντέλα από 43% ανακυκλωμένες ίνες), Eco Faith (υφάσματα από 77% ανακυκλωμένες ίνες και σατέν από 43% ανακυκλωμένες ίνες), Eco Faith II (τούλι από 94% ανακυκλωμένες ίνες) και Eco Tropical Garden (σατέν από 43% ανακυκλωμένες ίνες) διατηρούν τη δέσμευση τους απέναντι στο περιβάλλον. Μερικά από τα κομμάτια τους μάλιστα έχουν τυπωθεί χρησιμοποιώντας ψηφιακή εκτύπωση που μειώνει την κατανάλωση νερού και τις εκπομπές CO2.

Η Yamamay καλοσωρίζει την Άνοιξη με οικολογική προσέγγιση και ευαισθησία

ECO FAITH Push Up σουτιέν, από 77% ανακυκλωμένες ίνες, Shorts ECO HOPE με δαντέλα από 43% ανακυκλωμένες ίνες

Όσον αφορά τα σχέδια, ανεβάζουν τη διάθεση και δεν απογοητεύουν. Υπέροχα εσώρουχα, lingerie, κορμάκια, κιμονό και πιτζάμες με φανταστικά floral και ανοιξιάτικους χρωματικούς συνδυασμούς ικανοποιούν κάθε γούστο. Σιέλ, πορτοκαλί, γαλάζιο, ιβουάρ, απαλό ροζ και πράσινο του φασκόμηλου, είναι μερικά από τα χρώματα που αποτυπώνουν την ανοιξιάτικη φύση, υπενθυμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή μας.

yamamay

ΥΑΜΑΜΑΥ Push Up σουτιέν από δαντέλλα και τούλι και shorts GELEE

yamamay

ΥΑΜΑΜΑΥ Πιτζαμάκια Ι AM THE CAPTAIN, 100% cotton

Στα 603 Yamamay καταστήματα που υπάρχουν στον κόσμο, οι συγκεκριμένες σειρές από ανακυκλωμένες ίνες έχουν ειδική θέση στις βιτρίνες, οι οποίες είναι επίσης κατασκευασμένες από βιώσιμα διακοσμητικά υλικά που στο τέλος της σεζόν θα μπορούν να ανακυκλωθούν ή / και να απορριφθούν σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Χαρακτηριστικό της αειφόρου πορείας της Υamamay και το hashtag, ΥamamayForTheFuture, που σιγά σιγά γίνεται το διακριτικό σήμα των οικολογικών προϊόντων της Yamamay.

Ακολουθούν τα αγαπημένα μας κομμάτια:

yamamay

Πιτζαμάκια ΥΑΜΑΜΑΥ Italian Dream, 100% cotton

yamamay

ΥΑΜΑΜΑΥ Πιτζάμα I am THE CAPTAIN, 100% cotton

yamamay

ΥΑΜΑΜΑΥ Πιτζάμα I AM THE CAPTAIN, 100% cotton, Bralette χωρίς μπανέλλα και Slip ORCHIDEA , Ρόμπα I ΑΜ THE CAPTAIN

yamamay

ΥΑΜΑΜΑΥ ECO COTTON από 95% οργανικό βαμβάκι

Δες περισσότερα σχέδια στην παρακάτω gallery:

Δες από κοντά την υπέροχη συλλογή από ανακυκλωμένες ίνες σε ένα καταστήματα ΥΑΜΑΜΑΥ και στο Yamamay.com


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ