Follow us

Η αγαπημένη μπουτίκ της Αθήνας μόλις μεταφέρθηκε σε νέο hot spot

Η επιτομή του αυθεντικού ιταλικού στυλ στην καρδιά της πόλης.

TOD'S

Συμβαίνει πάντα. Με το που ανοίγει ο καιρός, η διάθεση μου φτιάχνει με μαγικό τρόπο σαν να γύρισε κάποιος αόρατος διακόπτης. Δεν είναι μόνο ότι βγαίνω περισσότερο, αλλά και το ότι θέλω να φαίνομαι διαφορετική και απόλυτα κομψή, αντικατοπτρίζοντας τη χαρά και την αισιοδοξία μου με κάθε τρόπο στο ντύσιμο και τα αξεσουάρ μου.

Την άνοιξη το στυλ αλλάζει. Έτοιμη για ανανέωση, επισκέφτηκα το νέο κατάστημα της αγαπημένης μου μπουτίκ στην Αθήνας. Συγκεκριμένα, ο οίκος Tod's σε συνεργασία με τον Όμιλο Fais, άνοιξαν νέα Tod’s boutique στο κέντρο, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, την οδό Πανεπιστημίου.

Η αγαπημένη μπουτίκ της Αθήνας μόλις μεταφέρθηκε σε νέο hot spot

Μπαίνοντας μέσα, το κατάστημα ανταποκρινόταν ακριβώς στις απαιτήσεις και το mood που επιθυμούσα. Το φως διαπερνούσε και γέμιζε τον τεράστιο, ανοιχτό χώρο με δύο see through παράθυρα. Γραμμική και αφαιρετική, η διακόσμηση απέπνεε μια απλή, χαλαρή πολυτέλεια, συνώνυμη τόσο του ιστορικού brand όσο και της πόλη. Ασημένιοι καθρέφτες, ειδικά σχεδιασμένες βιτρίνες με επένδυση από δέρμα, προθήκες, δερμάτινοι καναπέδες σε χρώματα πορτοκαλί και μαύρης σοκολάτας και μαρμάρινα δάπεδα travertino απογείωσαν την shopping εμπειρία μου κι έδιωξαν μακριά σκέψεις και προβλήματα.

TOD'S
TOD'S
TOD'S

Όσον αφορά τα ψώνια μου, στη νέα μπουτίκ βρήκα τις συλλογές ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων και δερμάτινων ειδών, κι απέκτησα για μένα και τον αγαπημένο μου το εμβληματικό Gommino, την iconic τσάντα D-Styling αλλά και key pieces από τις νέες συλλογές T Timeless για ένα αναβαθμισμένο ανοιξιάτικο look. Με άλλα λόγια, αυτό που ήθελα.

TOD'S
TOD'S

Από την ίδρυσή του, ως ένα μικρό εργοστάσιο υποδημάτων στην Casette D' Ete στις αρχές της δεκαετίας του 1940, ο οίκος Tod’s αποτελεί την επιτομή του αυθεντικού ιταλικού στυλ και τα προϊόντα του θεωρούνται για μένα εγγύηση. Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που με έχει κρατήσει πιστή πελάτισσα, κρατούν αναλλοίωτη την ποιότητα και την εκλεπτυσμένη, διακριτική πολυτέλεια, καθιστώντας κάθε αγορά μου μία διαχρονική επένδυση που δεν με απογοητεύει.

TOD'S

Tod’s Boutique

Πανεπιστημίου 4, Αθήνα, t. +30 211 1088 136

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ