Follow us

Spring Colors | Τα πιο stylish κομμάτια για να προσθέσεις περισσότερο χρώμα στα looks σου

Χρώματα και μοτίβα που θα σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση.

Helmi Helmi

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και μία ανάσα πριν το καλοκαίρι με τη διάθεση μας να γίνεται κάθε ημέρα και καλύτερη. Αυτό το ανοιξιάτικο mood μπορεί να αποτυπωθεί μάλιστα και στα ανοιξιάτικα looks μας, αρκεί να ακολουθήσουμε ένα βασικό tip. Να αφήσουμε δηλαδή στη ντουλάπα μας όλα τα σκουρόχρωμα ρούχα και να φορέσουμε χαρούμενα και έντονα χρώματα αλλά και ιδιαίτερα εμπριμέ μοτίβα που θα μας φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, αλλά και τις ανάγκες μας, το μεγαλύτερο trend πλέον είναι η άνεση. Συνεπώς, τα ρούχα που θα προσθέσεις στη συλλογή σου χρειάζεται να είναι πρακτικά και ευκολοφόρετα ώστε να νιώθεις υπέροχα όσες ώρες κι αν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Τι σου προτείνουμε; Οι εμπριμέ ψηλόμεσες παντελόνες που ταιριάζουν τόσο με τα αγαπημένα σου t-shirts ή πουκάμισα όσο και με crop tops είναι από τις καλύτερες επιλογές αφού μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ίδιο ισχύει και για τα midi αέρινα φορέματα και τις φούστες που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις casual βόλτες με τις φίλες σου στην πόλη.

Extra Tip

Εάν αγαπάς τα εμπριμέ όσο και εμείς χρειάζεται να γνωρίζεις κάποια tricks για να δημιουργήσεις ένα κομψό αποτέλεσμα. Να μη φοβάσαι να τολμήσεις. Συνδύασε τις εμπριμέ παντελόνες σου με μπλούζες ή πουκάμισα σε χαρούμενα χρώματα όπως το κίτρινο ή το γαλάζιο και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Εάν βέβαια θέλεις να εξελίξεις ακόμα περισσότερο το στιλ σου, εμείς σου προτείνουμε τα two pieces σύνολα, συνδυάζοντας μία παντελόνα με ένα τοπ ή μία φούστα με ένα πουκάμισο ακριβώς στο ίδιο pattern. Το σίγουρα είναι πως θα κερδίσεις τον τίτλο του style icon.

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου όμως, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Επισκεφτήκαμε τον απόλυτο online προορισμό, helmi.gr όπου θα βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το στιλ σου, αφού η νέα συλλογή για την Άνοιξη 2021 προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από ρούχα σε χαρούμενα χρώματα και άκρως εντυπωσιακά μοτίβα που θα λατρέψεις.

Δες περισσότερα στο helmi.gr στο Facebook και στο Instagram.

Τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη νέα συλλογή:

Πουκάμισο μακρύ €49,90 Helmi

Midi εμπριμέ φόρεμα €64,90 Helmi

Εμπριμέ παντελόνα €49,90 Helmi

Εμπριμέ φούστα €44,90 Helmi

Φόρεμα μίντι εμπριμέ €69,90 Helmi

Φόρεμα εμπριμέ €64,90 Helmi

Πουκάμισο ποπλίνα €39,90 Helmi

Φούστα midi με πιέτες €54,90 Helmi

Μακρύ φόρεμα πουά €69,90 Helmi

Εμπριμέ πουκάμισο €44,90 Helmi

Παντελόνι εμπριμέ €49,90 Helmi

Εμπριμέ παντελόνι €49,90 Helmi

Εμπριμέ φόρεμα €68,90 Helmi

Μπλούζα με φουσκωτά μανίκια €28,90 Helmi

Πλεκτό τοπ με τιράντες €19,90 Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ