Follow us

Dior | Δεν έχει ακόμα υποβάλει αίτημα για το χώρο όπου θέλει να παρουσιάσει τη συλλογή του

Πού θα γίνει η παρουσίαση της συλλογής Croisière του οίκου Dior; Σύμφωνα με το Υπ. Πολιτισμού δεν έχει ακόμα υποβληθεί αίτημα για τη διάθεση κάποιου μνημείου.

Dior SS21 Splash News / Ideal Image

Όλος ο κόσμος της μόδας γνωρίζει πλέον ότι η Cruise Collection 2022 του οίκου Dior θα παρουσιαστεί στις 17 Ιουνίου στην Αθήνα. Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως ακόμα είναι σε πιο ακριβώς χώρο έχει οραματιστεί να περπατούν τα μοντέλα της η Maria Grazia Chiuri.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα τουΥπουργείου Πολιτισμού, "δεν έχει υποβληθεί κάποιο επίσημο αίτημα" (για τη διάθεση κάποιου αρχαιολογικού χώρου), Ωστόσο, έχει γίνει γνωστό ότι στελέχη του γαλλικού οίκου έχουν ζητήσει να επισκεφθούν κάποιους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, όπως η Ακρόπολη, το Ηρώδειο, ο Ναός του Ηφαίστου, το Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, αλλά και ο Ναός του Δία, στη Νεμέα. Η επίσκεψή τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες (στις 26, 27 και 28 Απριλίου), ενώ στη συνέχεια, θα χρειαστεί να καταθέσουν επίσημο αίτημα το οποίο θα εξεταστεί από την αρμόδια αρχή του Υπουγείου, σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος 3028/2002 "Περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς".

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ