Follow us

Ελένη Φουρέιρα VS Καίτη Γαρμπή | Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις στο live του House of Fame;

Οι εμφανίσεις τους στο show του SKAI.

House of Fame Instagram

Το νέο live του "House of Fame" προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα του SKAI. Για ακόμη μια φορά, αυτό που αγωνιωδώς περίμεναν να δουν και να σχολιάσουν οι φανατικοί τηλεθεατές της "Μουσικής Ακαδημίας" ήταν η εμφάνιση της οικοδέσποινας του show, Ελένης Φουρέιρα. Εκτός από τις επιδόσεις των διαγωνιζομένων, τα καυστικά σχόλια των κριτών και τον παίκτη που τελικά αποχωρεί, το outfit της παρουσιάστριας είναι αυτό που κάνει τον δικό του αντίκτυπο after all.

Αυτή τη φορά η pop τραγουδίστρια επέλεξε μια ολόλευκη Yannis Laskos δημιουργία, μίνι με μακριά ουρά και κοψίματα. Το look της ολοκλήρωσε με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα και κομψά διακριτικά κοσμήματα. Τη γεμάτη Hollywood vibes εμφάνιση στο stage επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο στιλίστας της, Μάρκος Ανδριώτης.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο hairstylist, Χρήστος Μπαϊραμπάς απογειώνοντας τoν Hollywood-ιανό αέρα του φορέματος και το μακιγιάζ της ο make up artist, Παντελής Τουτουντζής.

Η εμφάνισή της

Loading...

Loading...

Loading...

Όσον αφορά την άλλη κυρία του show, την Καίτη Γαρπμή που βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, είχε τον δικό της go to τρόπο να εντυπωσιάσει. Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε ένα total red Nash by Natasa Avloniti κοστούμι, συνδυασμένο με κοσμήματα Kessaris και γόβες Casadei. Το styling επιμελήθηκε ο Διονύσης Κολποδίνος, τα γεμάτα όγκο εντυπωσιακά μαλλιά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ η make up artist Δέσποινα Αλχαζίδου.

Η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή

Loading...


Ποια προτιμάς;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ