Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη

Ένα πολύ chic φόρεμα.

menegaki NDP Photo Agency

Γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ της, το οποίο εμπνέει χιλιάδες γυναίκες, η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να ξεχωρίσει για ακόμα μία φορά σε μία πρόσφατη εμφάνιση της. Η παρουσιάστρια πρωταγωνίστησε στη νέα καμπάνια αρώματος του οίκου Lancôme και εκτός των άλλων έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε μία δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας με τη μακρά πορεία στον χώρο της μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη. Πρόκειται για ένα midi φόρεμα σε από μεταξωτό ταφτά σε champagne απόχρωση και άκρως ρομαντική διάθεση από τη συλλογή 5226 by Celia Kritharioti.

Η καμπάνια του νέου αρώματος με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια πραγματοποιήθηκε μάλιστα στο νεοκλασικό ατελιέ του διάσημου οίκου υψηλής ραπτικής της Σίλιας Κριθαριώτη στην Πλάκα, το οποίο στεγάζει τον οίκο από το 1906.

Το φόρεμα από τη λαμπερή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκης αποτελεί κομμάτι από τη συλλογή Spring/Summer 2021 της σειράς 5226 by Celia Kritharioti και θα διατίθεται πολύ σύντομα σε διαφορετικές επιλογές χρωμάτων online και στην ομώνυμη boutique στο Golden Hall.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη με το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ