Train Together | Η νέα συλλογή Oysho σε προσκαλεί να γυμναστείς με τα παιδιά σου

Για stylish προπονήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Η συλλογή Train Together έχει σχεδιαστεί με βιώσιμο ύφασμα και είναι διαθέσιμη για γυναίκες και παιδιά μεταξύ 5 και 10 ετών.

Η συλλογή προσαρμόζει σε παιδικά μεγέθη ορισμένα επιλεγμένα σύνολα της σειράς Comfortlux, της αθλητικής κολεξιόν της Oysho, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή άνεση στην εξάσκηση της γιόγκα και του Pilates.

Η κολεξιόν Train Together αποτελείται από ψηλόμεσα κολάν μέχρι τον αστράγαλο, ποδηλατικά κολάν και σορτσάκια που συνδυάζονται με αθλητικά τοπ με χιαστί τιράντες στην πλάτη και μπλουζάκια με λεπτό τιραντάκι.

Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά μεγέθη: 5/6 ετών, 7/8 ετών και 9/10 ετών. Φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, ενώ μερικά από τα χαρακτηριστικά της είναι το γρήγορο στέγνωμα και τα υφάσματα υψηλής ανθεκτικότητας με αντηλιακή προστασία UPF+40. Όλα τα ρούχα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στη χρήση και να προσφέρουν ελαστικότητα.

Η κολεξιόν χωρίζεται στα κλασικά χρώματα, όπως λευκό και μαύρο, και στις παστέλ αποχρώσεις, όπως το γαλάζιο και το λιλά.

Η κολεξιόν της Oysho Train Together διατίθεται αποκλειστικά online στον ιστότοπο της Oysho (www.oysho.com).