Follow us

Ανακαλύψαμε τις πιο στυλάτες και διαδραστικές λαμπάδες του φετινού Πάσχα

Plus: Μια rainbow επιλογή σοκολατένιων αβγών που ενθουσιάζει.

image

#ANAMESA στη μόδα και τη δημιουργία, τα πιο soul positive χρώματα και την αγάπη, τα παραδοσιακά έθιμα και την ανθρώπινη σύνδεση, δημιουργήθηκαν οι πιο stylish λαμπάδες και τα πιο funky Πασχαλινά αβγά by ANAMESA concept store.

Ανακαλύψαμε τις πιο στυλάτες και διαδραστικές λαμπάδες του φετινού Πάσχα

Το φετινό Πάσχα, η fashion λαμπάδα @anamesa_spot x @kiddozgr Limited collection είναι διαδραστική και φτιάχνει τη διάθεση. Περιλαμβάνει real size στέκα σε πέντε χρώματα, λαμπάδα τυλιγμένη με Pom pom, πουγκί-τσαντάκι από οργάντζα και ιρλάντα με charms για να στολίσεις αργότερα τα κλειδιά σου ή ακόμα και το hair style σου.

anamesa
anamesa
anamesa

Επιπλέον, το πρωτοπόρο made in Athens scrunchies brand, OST, υπογράφει μονόχρωμες σοκολατένιες δημιουργίες με urban chic αποτύπωμα και απολαυστικό τρόπο χρήσης και fashion δράσης.

Μια rainbow επιλογή σοκολατένιων αβγών σε 5+1 exclusive αποχρώσεις, φούξια, off white, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και τυρκουάζ ντύνονται με smooth cotton ανοιξιάτικα mini μαντήλια, τούλινα charms και, φυσικά, oversized iconic scrunchies.

Κάθε Πασχαλινό ANAMESAxOld School Twist αβγό περιλαμβάνει το δικό του μοναδικό statement μαντήλι, το δικό του πολύχρωμο tutu styling και το δικό του scrunchie. Η τιμή τους είναι €29 και διατίθενται αποκλειστικά στο ANAMESA concept store, Νίκης 24, Σύνταγμα, Αθήνα.

mage0

Μπορείς να κάνεις τηλεφωνικά τη παραγγελία σου στο 2103254930, μέσω Instagram στο @anamesa_spot και online στο anamesaspot.com.

image
image

Δές όλα τη λαχταριστή συλλογή εδώ:

anamesaspot.com/shop/

anamesa_spot?igshid=1x8w3zjhw4exv

Και εδώ τα βρίσκεις όλα στη wolt:

wolt.com/en/grc/athens/restaurant/anamesa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ