Follow us

Όλα τα νέα trends που ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή Strandivarius

Θα σε ενθουσιάσουν.

Courtesy of Stradivarius Courtesy of Stradivarius

Οι νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 έχουν ήδη κυκλοφορήσει και εσύ μπορείς να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια που θα εξελίξουν το στιλ σου. Λίγο πριν ξεκινήσεις τι αγορές σου όμως, χρειάζεται να ενημερωθείς για όλα τα latest trends, ώστε να υιοθετήσεις εκείνα που σου ταιριάζουν περισσότερο. Επίσης, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στις καμπάνιες των brands, αφού μπορεί να δεις συνδυασμούς που δεν είχες σκεφτεί και αξίζει να δοκιμάσεις.

Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τη νέα συλλογή της Stradivarius, η οποία είναι πολύ φρέσκια, νεανική και συνδυάζει τις top τάσεις της μόδας. Ρούχα με επιρροή από τα 70s trends, ψυχεδελικά και άκρως εντυπωσιακά μοτίβα που θα σε ενθουσιάσουν αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο stylish εμφανίσεις. Πρωταγωνιστές της συλλογής είναι τα denim μπουφάν, ένα must have για την άνοιξη, αλλά και τα denim γιλέκα που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα.

Το boho style αξίζει επίσης την προσοχή σου με κροσέ tops που ταιριάζουν τέλεια με σορτς ή φούστες και σίγουρα θα ευχαριστηθείς να φοράς. Σύμφωνα με τη Stradivarius, το λευκό φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Διαχρονικό και ευκολοφόρετο, θα ευχαριστηθείς να το φοράς με διαφορετικούς τρόπους και περιστάσεις.

Τα fashion trends που αξίζει να υιοθετήσεις

Denim Jacket

Όλα τα νέα trends που ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή Strandivarius

Total White Look

Courtesy of Stradivarius

Γιλέκα

Courtesy of Stradivarius
Stradivarius

Κροσέ tops

Courtesy of Stradivarius

Mini dress

Courtesy of Stradivarius
Courtesy of Stradivarius

Λευκό φόρεμα

Courtesy of Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ