Follow us

Γιορτή της Μητέρας | Τα ωραιότερα H&Μ φορέματα που μπορείς να κάνεις δώρο στη μαμά σου

Το τέλειο δώρο για μαμάδες που αγαπούν τη μόδα.

mother's day iStock

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να σκεφτείς τι θα χαρίσεις στη μαμά σου ως δώρο. Εκτός από μία αγκαλιά και ένα φιλί, που σίγουρα θα εκτιμήσει, εάν η μητέρα σου αγαπά τη μόδα και θέλει να έχει προσεγμένο στιλ, τότε ένα φόρεμα είναι από τις καλύτερες επιλογές δώρων που μπορείς να κάνεις. Ειδικά αυτή την περίοδο, που η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι πλησιάζει, ένα midi ή maxi φόρεμα είναι σίγουρα πρακτικό και ευκολοφόρετο.

Σύμφωνα με τις τάσεις της άνοιξης, τα floral φορέματα διατηρούν τη θέση τους στα top trends, ενώ τα φορέματα σε γήινους τόνους είναι η νέα fashion εμμονή των influencers. Ένα midi, αέρινο φόρεμα σε μπεζ απόχρωση, λοιπόν, που μπορεί η μητέρα σου να φορέσει από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι σίγουρα ένα πολύ ωραίο δώρο. Εναλλακτικά, μπορείς να της προσφέρεις ένα διαχρονικό κομμάτι, δηλαδή ένα λευκό φόρεμα που θα φορέσει άνετα και το καλοκαίρι.

Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή της H&M και ξεχωρίσαμε τα ωραιότερα φορέματα για να επιλέγεις το ιδανικό για τη μητέρα σου –ή και για εσένα.

Τα φορέματα που ξεχωρίσαμε

Crinkled kaftan dress H&M

Pleated chiffon dress H&M

Silk-blend dress H&M

Tie-belt dress H&M

Embroidered kaftan dress H&M

Tie-detail maxi dress H&M

V-neck dress H&M

V-neck satin dress H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ