Follow us

Ανακαλύψαμε τo σκανδιναβικό casual wear brand που έγινε διάσημο για τα jeans του

Και η νέα ανοιξιάτικη συλλογή που θα φοράμε στις βόλτες μας.

MissBloom TEAM
ONLY jeans Courtesy of ONLY

Φωτεινά χρώματα, απαλά υφάσματα και denim. Πολύ denim!

Ήταν κοινό μυστικό ότι ένα κομμάτι από την εξαιρετική συλλογή jeans του συγκεκριμένου brand βρισκόταν σχεδόν σε κάθε γκαρνταρόμπα στη Δανία. Και η Δανέζικη μάρκα με το διεθνή χαρακτήρα εντυπωσίασε και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την ONLY, την εταιρία που μπορεί να ήρθε μόλις πριν από τρία χρόνια στη χώρα μας, αλλά ήταν ήδη γνωστή στο εξωτερικό ως ένα κορυφαίο γυναίκειο casual fashion brand - το έβρισκες σε περισσότερα από 4.500 καταστήματα διεθνώς.

Loading...

Και για την άνοιξη 2021, η ONLY μας προετοιμάζει για βόλτες με ρούχα και αξεσουάρ που μας φτιάχνουν τη διάθεση και γεμίζει την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας με τα απαραίτητα της σεζόν.

Loading...

Η μοναδικότητα είναι στο DNA της, όπως και στο όνομά της. Τα ρούχα της αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και στυλ.

Ανακαλύψαμε τo σκανδιναβικό casual wear brand που έγινε διάσημο για τα jeans του

Εξαιρετικά υφάσματα, casual στυλ και όμορφα χρώματα συνδυάζονται χωρίς προσπάθεια, για δημιουργικά οutfits, για κάθε ώρα της ημέρας.

Loading...

Όσο για τα jeans... Εδώ και δύο δεκαετίες, στον πυρήνα της ONLY βρίσκεται το denim. Με αυτό έκανε τα πρώτα της βήματα και αυτό την καθιέρωσε στο χώρο της μόδας, ως ένα από τα κορυφαία brands στη σχεδίαση και την παραγωγή jeans.

Από σκισμένα rock ´n´ roll, μέχρι ρομαντικά light blue και high waist skinny fit, τα jeans της ONLY έχουν γίνει το απόλυτο must στην γκαρνταρόμπα μας, κάθε εποχή.

Αυτό το γνώριζες;

Η ONLY ανήκει στην BESTSELLER, τον όμιλο εταιρειών με μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ, για γυναίκες, άνδρες, εφήβους και παιδιά, που μπορείς να βρεις σε μεγάλα πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα και φυσικά, online. Τα brands της ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο: Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική, Ινδία. Υπάρχουν περισσότερα από 20 brands στην οικογένεια της BESTSELLER, αλλά ειδικά στην Ελλάδα θα βρεις τις μάρκες JACK & JONES, ONLY, VERO MODA, SELECTED και NAME IT.

Και ένα tidbit που μας εντυπωσίασε: Η BESTSELLER αγωνίζεται για τη βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας της μόδας καθώς συνεργάζεται με προμηθευτές που ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές και εμπνέει τους πελάτες της να κάνουν πιο συνειδητές επιλογές, με την παροχή πιο βιώσιμων προϊόντων.

Μπες στον κόσμο της BESTSELLER Greece και δες τα αγαπημένα brands JACK & JONES, ONLY, VERO MODA, SELECTED & name it.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ