Follow us

5 στιλιστικά λάθη που μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και το πιο όμορφο σύνολο

5 στιλιστικά λάθη που μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και το πιο όμορφο σύνολο

Abaca/www.visualhellas.gr Abaca/www.visualhellas.gr

Ο βασικότερος στόχος σου όταν δημιουργείς ένα σύνολο είναι να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και άνετα, όσες ώρες κι αν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Υπάρχουν μερικές ημέρες που έχεις τον χρόνο να φροντίσεις το look σου, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες που δεν προλαβαίνεις να κοιταχτείς καν στον καθρέφτη επειδή βιάζεσαι. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν κάποια στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες από εμάς είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι και υπονομεύουμε τα outfits μας. Σε κάποιες μπορεί να φαίνονται απλώς λεπτομέρειες, ωστόσο αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά και θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Τα πιο συχνά στιλιστικά λάθη

Φθαρμένα Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο στα σύνολα σου. Ένα εντυπωσιακό κομμάτι μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή τα looks σου, ενώ μία λάθος επιλογή μπορεί να το καταστρέψει. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως χρειάζεται να τα φροντίζεις όσο περισσότερο γίνεται ώστε να τα διατηρήσεις σαν καινούρια. Κάθε φορά που επιστρέφεις στο σπίτι δηλαδή, φρόντισε να καθαρίσεις τα παπούτσια σου και να παρατηρήσεις εάν υπάρχει κάποια γρατζουνιά ή φθορά ώστε να τη διορθώσεις. Το ίδιο ισχύει και με τις τσάντες σου, τις οποίες χρειάζεται να αποθηκεύεις προσεκτικά, αφού κάποια υλικά φθείρονται από τη σκόνη.

Ακόμα κι αν τα παραπάνω σου φαίνονται κάπως υπερβολικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως ακόμα κι αν το look σου μοιάζει τέλειο, ένα απεριποίητο ή κακής ποιότητας αξεσουάρ θα το υποβαθμίσει αμέσως.

Ατέλειες

Είναι αυτές οι λεπτομέρειες, που όπως αποδεικνύεται δεν είναι καθόλου ασήμαντες και χρειάζεται να τις προσέχεις πολύ. Λίγο πριν φύγεις από το σπίτι, ακόμα κι αν βιάζεσαι, παρατήρησε το σύνολο σου στον καθρέφτη. Μπορεί να λείπει ένα κουμπί, να έχει ξηλωθεί κάποιο στρίφωμα ή να υπάρχει κάποιος λεκές που δεν είχες δει. Ό,τι κι αν είναι αυτό, όσο μικρό κι αν φαντάζει μπορεί να καταστρέψει το σύνολο σου.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ