Follow us

Γιορτή της Μητέρας | Ευχηθείτε στη μαμά σας με δώρα από τη Longchamp

Δώρα για τη μητέρας σας με την υπογραφή του γαλλικού οίκου.

Longchamp δώρα για τη μητέρα Courtesy of Longchamp

Η αγάπη της μαμάς, όπως και η αγάπη για τη μαμά, είναι συναισθήματα που δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο. Είναι μοναδικά. Για τη μαμά, λοιπόν, οφείλει να είναι μοναδικό και το δώρο που θα της κάνετε για τη Γιορτή της Μητέρας.

Φέτος, θα ευχηθούμε "χρόνια πολλά" στις μαμάδες μας στις 9 Μαΐου που σημαίνει ότι είμαστε κοντά στη στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσουμε τι δώρο θα τους κάνουμε. Ένα δώρο με διαχρονική αξία αποτελεί ασφαλώς μία επιλογή με σίγουρη επιτυχία και η Longchamp έρχεται να σας εξασφαλίσει ακριβώς αυτό: την απόλυτη ευτυχία της μαμάς σας μπροστά σε μία τσάντα από τη συλλογή της.

Τσάντες για τη μαμά

Στη συλλογή της Longchamp θα βρείτε όλες τις τσάντες που μπορεί να αγαπήσει μία μαμά: από τη γλυκιά σαν δημιουργία της γαλλική πατισερί τσάντα Brioche, που έρχεται σε μαύρη, λευκή, πράσινη και κόκκινη απόχρωση για να γίνει το σύμβολο της γαλλικής φινέτσας στις εμφανίσεις της μέχρι τη stylish τσάντα Roseau που κυκλοφορεί σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, και θα γίνει απαραίτητη στην πολυάσχολη καθημερινότητάς της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ